Arama sonuçları: *

• Users: Yusufx
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Yusufx

Lise son terk babam tekrardan okuyabilir mi ?

Bir bilgim yok ama bana göre açıktan bile okusa baştan başlar gibi geldi ama bilen birine sorman daha iyi
  2. Yusufx

Sınıfta Kopya Çeken Sevgili Çift Ne Yapmalıyım?

Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır sözünü uygulaman lazımdı başta genede tanıdık öğretmenlere falan söyle olayıda sınıf ta kamera olmadığına göre hiç birşeye yaramıcak notlar okunduysa
  3. Yusufx

Okul varken yazılım öğrenmek ne kadar mantıklı?

Boş vakitlerinde oyun oynamak yerine Yazılım öğrenmek 👍
  4. Yusufx

Kardeşim Mesleki Eğitim (MESEM)'e geçiş yapmak istiyor

Normal lise gibi okuyor lise kaç senese oda oyle
  5. Yusufx

Sanırım böyle bir şey vardı müdür diyordu ben önceki yılbaşından tam önceki gün kayıt olmuştum sonraki gün kayıt olsaydım beni 1 sene daha düşürceklerdi sınıf olarak dediği gibi olabilir şuan 10sa 9'a düşebilir ama müdürde teyit etmek lazım
  6. Yusufx

Onu bilmiyorumda yapılıyordur herhalde okulunuzda mesem programı varsa müdüre gidiceksin yoksa mesem okuluna gidiceksin yakın olan
  7. Yusufx

Ben 10 saat çalışıyorum ama elektronikte nasıl bilmiyorum genelde dükkanı kapatıkları saat yada dükkanı kapatıkları saaten 1 saat önce çık diyorlar başta konuşup anlaşıcaksınız
  8. Yusufx

4 Gün İş 1 gün okul oluyor ama belki usta 1 Gün fazladan gel sana ek ücret ödeyelim diyebilir kabul etmek onun elinde Usta öğretici belgesi şuanda daha çok ciddiye bindi diye biliyorum hocaya sormanızda fayda var ama gerekiyordur Ve ustalık belges, iş yeri açma falan belgeside veriliyordu ama...
  9. Yusufx

boş derste telimi alan öğretmen

Hocam hep fesat fesat belki adam agalarımla fotoğraflarım diyor
  10. Yusufx

boş derste telimi alan öğretmen

Çok katı bir okul değilse genelde hep verirler en fazla velinle gel diyorlar
  11. Yusufx

eğitimim konusunda problem yaşıyorum ne yapabilirim

Yeni arkadaşlar edinip güzel vakitler geçirip bundan uzaklaşabilirsin yada yeni bir hobi ile düşünmemeye çalış düşünmek daha kötü eğlenmeye çalış.
  12. Yusufx

Ortaokul Mezunu Birine Öğrenci Belgesi Almak

Okuduğu orta okula gidip mudurden almasi gerekiyor diye biliyorum
  13. Yusufx

Bilişim Meslek lisesi okuduktan sonra iş bulup yurt dışında çalışabilirmiyim

Önemli olan nerde öğrendiğin değil önemli olan bilgi bilgin olduğu süreçte her yerde çalışırsın
  14. Yusufx

Kardeşinize bir şey öğretmek için peşinden koşar mısınız?

11 Yaşındaki çocuk hiç bir şey öğrenmek istemez oyun dışında emin ol bunu sende bende yapmışızdır hem umursamama olur bence çok üstüne gitme yaşı büyünce anlıcak zaten anlamazsa o zaman yardımcı ol ben roleplay oyunlarında büyüklerle takılıyordum hep çok olgunluk kazandırdı bana
  15. Yusufx

Herkese Zor gelen bana kolay, herkese kolay gelen bana zor geliyor.

Demeki zor seviyon :D
  16. Yusufx

Meslek liseler yarın staja gidecek mi?

Ben saat geç olduğu için hocayada sormadım işletmeyede yapcak bir şey yok.
  17. Yusufx

sanayiye devam mı tamam mı? meslek lisesi bölüm değiştirme

Ne kadar saygısız bir çocuk tam tersi olması gerekirken bence sen en üst yetki kimde ise orda sen ona söyle o çocuğu rahatsız olduğunu falan belirt.
  18. Yusufx

Nasıl bir zararı oluyor çocuğun sana falan mı sataşıyor çok samimi isen ben abinim senin de çocukla anlaşmaya çalış veya oradaki ustaya söyle çocuğu sevdiğin işi bırakma biri için.
  19. Yusufx

Sevdiğin işi yap eğer çevrendekilerden dolayı değiştirmek istiyorsan direk çalıştığın yeri değiştir.
  20. Yusufx

Askerlikmi polislikmi?

Beyler arka sokaklar algısından çıkalım lütfen. Belki trafik polisi olcak ne biliyonuz bide sizce hep öyle suçlar mı var?
Top Bottom