Neler Yeni

Sınıfta Kopya Çeken Sevgili Çift Ne Yapmalıyım?

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır sözünü uygulaman lazımdı başta genede tanıdık öğretmenlere falan söyle olayıda sınıf ta kamera olmadığına göre hiç birşeye yaramıcak notlar okunduysa

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Çok fazla takıyorsun. Boşver, kendi önüne bak. Onlar sınıfta kalsa bile hayatta bir şey değişmeyecek. O yüzden sen kendi gelişimine bak, kağıdı doldurabiliyor musun ona bak. O kağıdı doldurmanın bir önemi olsa ohooo

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Çok fazla takıyorsun. Boşver, kendi önüne bak. Onlar sınıfta kalsa bile hayatta bir şey değişmeyecek. O yüzden sen kendi gelişimine bak, kağıdı doldurabiliyor musun ona bak. O kağıdı doldurmanın bir önemi olsa ohooo
Haklısınız hocam teşekkür ederim.
Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır sözünü uygulaman lazımdı başta genede tanıdık öğretmenlere falan söyle olayıda sınıf ta kamera olmadığına göre hiç birşeye yaramıcak notlar okunduysa
Maalesef okundu notlar.

Gloxy

80+ Bronze

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sıkıntı yok hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

9.sınıfım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelde böylelerine hakkını aramayı öğret.
Geçmiş olsun bu senelik yapabileceğiniz bir şey yok sonraki sene hocalara söylersiniz onlar bir yolunu bulur

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Teşekkürler konuma cevap yazan herkeze.
Söylersen sen kaybedersin bence üniversite sınavında zaten o kaybeder veya hadi diyelim iyi bir üniversiteye geçti sınavda yapamaz yapabiliyorsa bırak da yapsın zaten. Tahminimce lisedesinizdir hak hukuk savunmak bu şekilde olmaz belki çocuğun her şeyi geç ders çalışacak ortamı hatta odası yok senin de mis gibi odan ve özel hocan var diyelim o çocuk seni dağa mı kaldırsın sonuçta şartlar aynı değil o da hak arıyor. Lisedeki önemsiz sınav için birini ispiyonlarsan hocaların da bildiği halde bunu yaparsan eline geçecek en büyük şey, ileride kendine niye benim dostum yok sorusunu sormak olur

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sev ya da sevme ispiyonculuk güzel bir şey değil ilerde arkadaşın kalmaz hiç.Liseye yeni geçmişsin kopya sana çok ekstrem bir şey gibi gelebilir ama lisede çok normal daha neler neler göreceksin sigara,Alkol....Ben yandım onlar da yansın mantığı kadar gıcık olduğum bir şey yok.Onlar tek şans olarak risk alıp kopya çekmiş ve sınıfı geçmişler siz cesaret edemediyseniz onlar ne yapsın.Ayrıca bence kopyada kul hakkı yemelik bir şey yok o adam kopya çeksede çekmesede öteki yapamayanlar kalacak zaten kalanların sınavını sabote etmiyor ki adam.

NespaY

80+ Silver
Sınıfımda kopya çeken bir erkek ve bir kız öğrencinin durumu ile karşı karşıyayım. Bu öğrenciler sevgili ve uzun süredir sınavlarda birlikte kopya çekiyorlar. Kız öğrenci çalışkan, erkek öğrenci ise tembel. Durum şöyle gerçekleşiyor:

- Kız öğrenci önce kendi kağıdını dolduruyor.
- Ardından, erkeğin kağıdını da dolduruyor.
- Kağıt değiştiriyorlar ve sınavlarını bu şekilde tamamlıyorlar.
Neden ceza almalarını istiyorum derseniz sınıfımda bir çok öğrenci kaldı yinede emek gösterdiler bu arkadaş hiç bir şey yapmadan sınıfı geçti ve birçok arkadaşla dalga geçti biz 5 kişi şikayet etmek istiyoruz kalmasını istiyoruz baştan yazılı olmasını istiyoruz.

İki öğretmen bu durumu tespit Fakat kopya diye işlemediler Şimdi, bu durumda nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda kararsızım.
Fakat bugün okullar kapandı ben bunların suçunu ispat etsem halen ceza alabilirler mi ?
Böyle basit konulara takılmayın sizde kopya çekin sizde yakalanmayın bitsin gitsin neden bu kadar ciddisiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kenan
sevgilisi var diye kıskanmış işte. hem herkes kopya çeker lisede
Aynen öyle. Bu forumda belki ortalama yaş kitlesi 16 üzeridir. Ama birkaç aylık deneyimimi özetlersem; kafa yaşı olarak olgunlaşmamış hatrı sayılı insan var.

Son 2 ayda gördüğüm konu başlıkları:

1. Adamın biri forumda 2 senedir aynı araba başlığını açıyor :) “1 milyona araba önerisi” ben bu çocuğa hot wheels önerdim, al bunla oyna diye. Bana küfür etti ve banlattım. Olmayan paralarla ego tatmin ediliyor, garibim enflasyondan bir haber…

2. Babamın kartından şunu aldım, pişmanım, yapmasamıydım…

3. Hiçbir şey yapmadım ama bilgisayarıma virüs girdi. :) :) :)

4. Sürekli “arkadaş” kolunu kullanıp, topu arkadaşım şöyle yaptı temalı başlıklar… Tamam inandık arkadaşınız yaptı.

Şimdi ben bu arkadaşa şunu söyleyeceğim. Aslan parçası; madem bu kadar erkeksin, doğrucusun, kanunun yanındasın ve sadece kendini değil sözde herkesin hakkını savunuyorsun. O zaman bu yanlışı ilk gördüğün an ya anlık müdahale edecektin ya da sınıf hocanıza bu konuyu bildirecektin.

Okul kapanmış, olay bitmiş gelmiş buraya “yapsamıydım, ne yapabilirim” falan filan.

Senin derdin doğruculuk veya hak; hukuk değil. Sen, o çifti kıskandığın için kafana takmışsın bunu. Adım kadar eminim ki aynı durumda sen olsan; onların yaptığı yanlışı yapardın.

Bırakın abicim bu lagalugaları… Zaten bende darbeyi eniştemden öğrendim. :)

Ya mert olun; namertlerle savaşın ya da mertmiş gibi kendi psikolojinizi hafifletmek için boş yapmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,939
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom