Neler Yeni

boş derste telimi alan öğretmen

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
korkma velinle gitmene gerek yok sınıfta senden başka alanlar varsa savunma tezin olur
bu arkadaşın dediğini yaparsan büyük ihtimalle sevilmeyen ispiyoncu çocuk olursun o yüzden bunu uygulamanı tavsiye etmem. Kimseyi karıştırma kendin çöz.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
alması normal almazsa herkes telefon getirir.Sen uygun bi dille bidaha olmaz hocam falan filan diyip alırsın bide idarecilerle aranızı iyi tutun cidden çok işe yarıyor

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Hocalarım bu gün (03.01.2024) boş derste (2 ders) olduğu için öğle arasında telefonumu getirmiştim. 7.derste arkada bi arkadaş daha o kurtlar vadisi izliyordu bnde forumda aktiftim o sıra hoca bi anda içeri girdi telefonu aldı. geri alabilir miyim velimle yarın gitsem ? telefonumla ders çalışıyordum şimdi sınav haftası fln
@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y. ama zenci @Kratos2008 @Yusufx @K1NGO82 @kino @tekno_dahisi

içinde özel fotolar var
aklıma lise yıllarım geldi :kekw: Telefon benden çok hocanın yanında duruyordu, korkma bir şey olmaz gidip isteyebilirsin.

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
ben de lise son yıllarıma döndüm ne güzel yıllardı. Sadece sonda yakalatmıştım 1 kez o garip adrenalini yaşattı bu konu 😁

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
9 da kullanmama derken tel alır mıyım yoksa kalma durumu olmaz dimi velim Şe gitsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsi birbirinden..
9 olduğundan pek bir şey yapmazlar o biraz yönetime ve hocalarada bağlı mesela bizimkiler konu bittiğinde falan salıyorlar telefonlara bakıyoz tahtayı açıp film falan indirip izliyoruz hatta müdür yardımcılarının yanında kullanıyoruz araba sohbeti falan ediyoruz :D (12. sınıfım)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
bende 2023 sınavına girdim 490 beklerken 460 aldım kabaca it gibi çalıştım ama hakkımı alamadım
Ben yani keşke emek verseydim diyorum bari Tarsus fen e rahat girerdim ama son aylarda ark kurbanı oldum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Çok katı bir okul değilse genelde hep verirler en fazla velinle gel diyorlar

Senerr

80+ Bronze
390 çektim obpde 95 di ama bu sene ders çalışmadığından ört kötü
Lisede çalış asıl o hataya düşme. Bir de 390 fena değilmiş kötü bir liseye gittiğini düşünmüyorum ama gittiğin lisede kıl hocalar olduğu puanından belli. Ya Anadolu Lisesi bu ya da o tarz bir şey.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Hocalarım bu gün (03.01.2024) boş derste (2 ders) olduğu için öğle arasında telefonumu getirmiştim. 7.derste arkada bi arkadaş daha o kurtlar vadisi izliyordu bnde forumda aktiftim o sıra hoca bi anda içeri girdi telefonu aldı. geri alabilir miyim velimle yarın gitsem ? telefonumla ders çalışıyordum şimdi sınav haftası fln
@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y. ama zenci @Kratos2008 @Yusufx @K1NGO82 @kino @tekno_dahisi

içinde özel fotolar var
telefonu ya seve seve yada anladın sen her türlü vericekler disiplin yemezsin ama hocaların insafına bağlı birazda notuna özel foto derken umarım yanlıs anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

390 çektim obpde 95 di ama bu sene ders çalışmadığından ört kötü
sen 9 muydun

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
telefonu ya seve seve yada anladın sen her türlü vericekler disiplin yemezsin ama hocaların insafına bağlı birazda notuna özel foto derken umarım yanlıs anlamadım
Hocam hep fesat fesat belki adam agalarımla fotoğraflarım diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom