Kratos2008
80+ Silver
Dahası
dahada yanlıs anlıyorum...Hocam hep fesat fesat belki adam agalarımla fotoğraflarım diyor
dahada yanlıs anlıyorum...Hocam hep fesat fesat belki adam agalarımla fotoğraflarım diyor
bende stresten gitim 2 sene deli gibi çalıştım gittiğim okulda güzel ama bir tofaş değil sene içinde minimum denemem 480diBen yani keşke emek verseydim diyorum bari Tarsus fen e rahat girerdim ama son aylarda ark kurbanı oldum
Ya disiplin yesen de kınama filan oluyor. Çocukların akıllarıyla dalga geçiyorlar akıllarınca.müdür yardımcısı odasına çağırdı disiplin fln dedi adınızı aldım dedi bide bundan disiplin yenir mi ya
ilk alışında veli gelince geri veriyo diye biliyorum ama 2. de 5 gün 10 gün falan diye artıyo sıkıntı olmaz ben bikere kaptırdım 1 gün aldılar bikere daha kaptırdım 10 gün aldılarHocalarım bu gün (03.01.2024) boş derste (2 ders) olduğu için öğle arasında telefonumu getirmiştim. 7.derste arkada bi arkadaş daha o kurtlar vadisi izliyordu bnde forumda aktiftim o sıra hoca bi anda içeri girdi telefonu aldı. geri alabilir miyim velimle yarın gitsem ? telefonumla ders çalışıyordum şimdi sınav haftası fln
@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y. ama zenci @Kratos2008 @Yusufx @K1NGO82 @kino @tekno_dahisi
içinde özel fotolar var
çıkışta alsaydın direkt yarını niye bekliyorsunHocalarım bu gün (03.01.2024) boş derste (2 ders) olduğu için öğle arasında telefonumu getirmiştim. 7.derste arkada bi arkadaş daha o kurtlar vadisi izliyordu bnde forumda aktiftim o sıra hoca bi anda içeri girdi telefonu aldı. geri alabilir miyim velimle yarın gitsem ? telefonumla ders çalışıyordum şimdi sınav haftası fln
@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y. ama zenci @Kratos2008 @Yusufx @K1NGO82 @kino @tekno_dahisi
içinde özel fotolar var
Hocam öyle işlerle alakam olmaz hepsi birbirinin aynısı aynı tepkileri hatta aynı sözleri söylüyorlar benim zamanım değerlidahada yanlıs anlıyorum...
adam gibi adam seni ülkü ocaklarına transfer ediyim bi araHocam öyle işlerle alakam olmaz hepsi birbirinin aynısı aynı tepkileri hatta aynı sözleri söylüyorlar benim zamanım değerli
adam gibi adam seni ülkü ocaklarına transfer ediyim bi ara
sen zaten böyle anlamaya devam edersen tabi tahtaya kalkamazsindahada yanlıs anlıyorum...
velin alırsa sorun olmazHocalarım bu gün (03.01.2024) boş derste (2 ders) olduğu için öğle arasında telefonumu getirmiştim. 7.derste arkada bi arkadaş daha o kurtlar vadisi izliyordu bnde forumda aktiftim o sıra hoca bi anda içeri girdi telefonu aldı. geri alabilir miyim velimle yarın gitsem ? telefonumla ders çalışıyordum şimdi sınav haftası fln
içinde özel fotolar var
Kalkamıyor zaten en son tahtaya kalkarken çavuşu şaha kalkıyordu xdsen zaten böyle anlamaya devam edersen tabi tahtaya kalkamazsin