boş derste telimi alan öğretmen

alması normal almazsa herkes telefon getirir.Sen uygun bi dille bidaha olmaz hocam falan filan diyip alırsın bide idarecilerle aranızı iyi tutun cidden çok işe yarıyor

Hocalarım bu gün (03.01.2024) boş derste (2 ders) olduğu için öğle arasında telefonumu getirmiştim. 7.derste arkada bi arkadaş daha o kurtlar vadisi izliyordu bnde forumda aktiftim o sıra hoca bi anda içeri girdi telefonu aldı. geri alabilir miyim velimle yarın gitsem ? telefonumla ders çalışıyordum şimdi sınav haftası fln
@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y. ama zenci @Kratos2008 @Yusufx @K1NGO82 @kino @tekno_dahisi

içinde özel fotolar var
aklıma lise yıllarım geldi :kekw: Telefon benden çok hocanın yanında duruyordu, korkma bir şey olmaz gidip isteyebilirsin.

ben de lise son yıllarıma döndüm ne güzel yıllardı. Sadece sonda yakalatmıştım 1 kez o garip adrenalini yaşattı bu konu 😁

9 da kullanmama derken tel alır mıyım yoksa kalma durumu olmaz dimi velim Şe gitsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi birbirinden..
9 olduğundan pek bir şey yapmazlar o biraz yönetime ve hocalarada bağlı mesela bizimkiler konu bittiğinde falan salıyorlar telefonlara bakıyoz tahtayı açıp film falan indirip izliyoruz hatta müdür yardımcılarının yanında kullanıyoruz araba sohbeti falan ediyoruz :D (12. sınıfım)

bende 2023 sınavına girdim 490 beklerken 460 aldım kabaca it gibi çalıştım ama hakkımı alamadım
Ben yani keşke emek verseydim diyorum bari Tarsus fen e rahat girerdim ama son aylarda ark kurbanı oldum

390 çektim obpde 95 di ama bu sene ders çalışmadığından ört kötü
Lisede çalış asıl o hataya düşme. Bir de 390 fena değilmiş kötü bir liseye gittiğini düşünmüyorum ama gittiğin lisede kıl hocalar olduğu puanından belli. Ya Anadolu Lisesi bu ya da o tarz bir şey.

Hocalarım bu gün (03.01.2024) boş derste (2 ders) olduğu için öğle arasında telefonumu getirmiştim. 7.derste arkada bi arkadaş daha o kurtlar vadisi izliyordu bnde forumda aktiftim o sıra hoca bi anda içeri girdi telefonu aldı. geri alabilir miyim velimle yarın gitsem ? telefonumla ders çalışıyordum şimdi sınav haftası fln
@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban @M.A.Y. ama zenci @Kratos2008 @Yusufx @K1NGO82 @kino @tekno_dahisi

içinde özel fotolar var
telefonu ya seve seve yada anladın sen her türlü vericekler disiplin yemezsin ama hocaların insafına bağlı birazda notuna özel foto derken umarım yanlıs anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

390 çektim obpde 95 di ama bu sene ders çalışmadığından ört kötü
sen 9 muydun

Geri