Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

12. Sınıfta kalmak ileride bi soruna yol açar mı?

müdürünle konuşsan durumu anlatsan anlayış gösterir bence ailenden biride konuşabilir utanıp sıkılıyorsan gerçekten ağır bir psikolojik sıkıntın varsa doktora da randevu al aktif olarak tedavi gördüğünü söyle
  2. bqrr0595

Meslek önerir misiniz ?

şu zamanda hemşire olunmaz hastahaneler o kadar yetersiz o kadar rezil ki malzemeler yetersiz personel yetersiz yöneticiler yetersiz beceriksiz sürekli stres altında kalıyorsun bir şeyleri başarabilmek için doğru yapabilmek için bilir kişi yok denecek kadar az manyak olursun o kadar sıkıntı...
  3. bqrr0595

Meslek önerir misiniz ?

Dayı önerisi istersen :) Hemşirelik (!) hoş değil bulaşmayın :D ben yandım siz yanmayın
  4. bqrr0595

Felsefe İçin Bu Söz Size Ne Anlatıyor?

meali gayet açık bu söz üstüne felsefe yapmak istiyorsan 10 sayfa yazı yazarsın felsefe bir konuyu sonsuz uzatabileceğin bir alan
  5. bqrr0595

İş bulurken devamsızlığın önemi varmi

ne alakası var olm iş yerinde amirlerinin çoğu okula bile gitmemiş kişiler olacak zaten :d
  6. bqrr0595

Gizemli Elementler P3: Livermoryum (Ununhexium)

tahminime göre eşgalleri
  7. bqrr0595

yarın deneme olucaz ben sonucun gelmemesı ıcın optıkte nasıl bır hata yapmalıyım

max lise muhabbetleri işte dediğim gibi dostum kitle bu zaten kendi şahsım adıma konuşayım 95 +5 - 5 yaş arası arkadaşlarım arasında bu işlere meraklı insan sayısı % 1 yada 5 arası değişiyor ama mevzu 2000 i aşmaya başlayınca teknolojiyle iç içe doğup büyümüş ilgi alanı olarak belirleyen kişi...
  8. bqrr0595

yarın deneme olucaz ben sonucun gelmemesı ıcın optıkte nasıl bır hata yapmalıyım

yok kardeş yok iyice cocuk parkına döndü burası zaman geçirmiyorum eskisi kadar o kadar boşaldı ki içerik enes batur yt kanalının forumu sanki eski teknik faydalı içerik sayısı % 5 in altında gerisi - al satcılar - boş cocuk muhabbetleri - troller -abdullah abi sistem yok mu + sistem...
  9. bqrr0595

iyice ilkokul müsamelesine döndü forum dostum gelse nolcak eve gelmese ne olcak ailen bi şekilde öğrenmiycek mi sormuycaklar mı sınava girdin sonucu ne neyden bu korku kötü sonuc bekliyorsan ailenle konus böyle böyle hazır değilim sözünü ver elimden geleni yapıcam diye çabanı göster hemen...
  10. bqrr0595

Faber-Castell 2011 Grip sadece "30TL" (süreli)

düşünürsen ben 2 kalemi 10 liraya veriyorum :D:D
  11. bqrr0595

https://www.gittigidiyor.com/ofis-k...l-0-7mm-cimen-yesili-5087131269_pdp_637571502
  12. bqrr0595

Ha bu arada https://www.gittigidiyor.com/ofis-kirtasiye/faber-castell-grip-2011-versatil-0-7mm-cimen-yesili-5087131269_pdp_637571502 aynı kalem kargo ücretsiz 1630752593 2 kalem 10 lira lan yok mu alan püü size bunlar da okuycak ta ben görücem :)
  13. bqrr0595

bunun da fıstık yeşilini çalmıstım arkadastan lisede güzel kalem kanka
  14. bqrr0595

cs go oynuyorum sadece :D konu o deil kalemler satılık bu ara kalemi satıp klavye alıcam :P
  15. bqrr0595

kalemler 2010 yılında yan sıra arkadaşımdan itina ile çalınmıştır üniversite görmüş sağlık bilimleri fakültesi hemşirelik bölümü mezunudur siyah olanın kıskaç kısmı arızalı beyaz ise üst basma yerinin kapagı yoktur is anadolu yakası içi elden teslim 10 tl diğer şehirlere 10tl + kargo ücreti...
  16. bqrr0595

lan ben lisedeyken 2.5 liraydı bu kalem nolmus buna
  17. bqrr0595

Aile Baskısı, Kötü Psikoloji, lise

türkiyedeki bu düzen bugün var yarın yok hiç bir şekilde doğruluğu evrensel olarak kabul görmüş bi yaşam şeklini eleştiremezsin ben sana yaptın yapmadın da demedim sen yapmış olablrisn ama yeni nesil bunları kabul edebilecek bi nesil değil bir çoğu ebevenynlerin de etkisi büyük cocuklarını prens...
  18. bqrr0595

sizin kafanızda bi pembe bi portre var ama kim çiziyor anlamıyorum youtuberlar twitchciler vs. kac milyon yt kanalı var kac milyon twitch hesabı var kacı bu konuda kendini geliştirmiş olmasına rağmen bişey kazanmış matematiksel bi oranlarsan görürsün olayın gerçek yüzünü hayat okuldan ibaret...
  19. bqrr0595

ders edebiyat olsa geçermiş kesin şaka bi yana arkadaşlar bu dönemler sizler için zorlayıcı ve sıkıcı gelecektir buda gayet normaldir bunlar hayat tecrübenizin az olmasındandır yetişkin zırvası gibi gelebilir ama bunlar en güzel günleriniz bunları kendinize zehir edin demiyorum ama geleceğiniz...
  20. bqrr0595

Sayısal Alanda 11. Sınıf Nasıldır?

sadece merak breaking bad izlemiş olablr misin
Top Bottom