Hocam mouse en üst segment klavye en alt segment nasıl olabilirAlıntıyı görüntüle kalemler 2010 yılında yan sıra arkadaşımdan itina ile çalınmıştır üniversite görmüş sağlık bilimleri fakültesi hemşirelik bölümü mezunudur siyah olanın kıskaç kısmı arızalı beyaz ise üst basma yerinin kapagı yoktur is anadolu yakası içi elden teslim 10 TL diğer şehirlere 10tl + kargo ücreti teslim edilir
mat siyah yok alınmazNormalde çok pahalı olan kalem bu aralar çok indirimlere girdi fakat şuan sadece 30TL. İndirim 01 : 55 : 00 dakika içinde bitecektir
cs go oynuyorum sadece konu o deil kalemler satılık bu ara kalemi satıp klavye alıcamHocam mouse en üst segment klavye en alt segment nasıl olabilir
bunun da fıstık yeşilini çalmıstım arkadastan lisede güzel kalem kanka
Çakma olabilir.Normalde çok pahalı olan kalem bu aralar çok indirimlere girdi fakat şuan sadece 30TL. İndirim 01 : 55 : 00 dakika içinde bitecektir
Bu kalem için demiyorum ama kaliteli kalem ile 1 liralık kalem arasında ciddi farklar var.1 Liralık uçlu kalemden ne farkı oluyor bunun
2 kalem 10 lira lan yok mu alan püü size bunlar da okuycak ta ben görücemAlıntıyı görüntüle kalemler 2010 yılında yan sıra arkadaşımdan itina ile çalınmıştır üniversite görmüş sağlık bilimleri fakültesi hemşirelik bölümü mezunudur siyah olanın kıskaç kısmı arızalı beyaz ise üst basma yerinin kapagı yoktur is anadolu yakası içi elden teslim 10 TL diğer şehirlere 10tl + kargo ücreti teslim edilir NOT: yanında yarısı kullanılmıs micro 0,7 uç hediye edilecektir
https://www.gittigidiyor.com/ofis-k...l-0-7mm-cimen-yesili-5087131269_pdp_637571502Kargo ücretsiz olsa alacaktım bee kartta 33 TL var aşıyor ücreti
düşünürsen ben 2 kalemi 10 liraya veriyorumTeşekkürler
Alıntıyı görüntüle kalemler 2010 yılında yan sıra arkadaşımdan itina ile çalınmıştır üniversite görmüş sağlık bilimleri fakültesi hemşirelik bölümü mezunudur siyah olanın kıskaç kısmı arızalı beyaz ise üst basma yerinin kapagı yoktur is anadolu yakası içi elden teslim 10 TL diğer şehirlere 10tl + kargo ücreti teslim edilir NOT: yanında yarısı kullanılmıs micro 0,7 uç hediye edilecektir