Kargo senden ise alırımdüşünürsen ben 2 kalemi 10 liraya veriyorum
hocam rotring tikky orjinal olsa bile bana kaliteli gelmiyor şuana kadar en az 10/15 tanesi elimde çöp olduRotring Tikky ile Faber-Castell Grip arasında kaldım. Sizce hangisi daha uzun süre kullanıma elverişli?
0.5 olmak zorunda.
Bana pek orijinalmiş gibi gelmedi. Fiyatı çok ucuz çünkü.
arkadaşından bu kalemlerden dızlamayan zaten forumu terk etsinAynısından vardı "arkadaş" dızladı sonra bir daha asla Faber Castell kalem almadaım.
Rapid başka seviye. Uç nokta olabilir F/P konusunda. Lise bitirdim kalemle.3 yıldır yeşilini kullanıyorum bana mısın demedi kalem. Kullandığım en iyi 2. uçlu kalem. Rotringin tikkysi max 6 ay kullanabiliyorum bir zaman sonra içinde uç kalıyor mekanizması bozuluyor vs. fazla sevmiyorum tikkyi ama vaktinde rapid ya da 500 modelini almıştım 6. sınıftayken o kullandığım en iyi kalemdi.
Bende Rotring tikky var 5 sene olsu hâlâ taş gibi.babam üniversitede güzel sanatlar bölümünde çalışıyor şuan binaları taşınıyor orada okuyanlar gayet zengin kişiler olduğu için bu kalemleri falan sırada bırakıyorlar çöpe atıyorlar babamda bakıyor sıralara çöpelere falan varsa alıyor bu kalemden 6 tane ile bakışıyoruz önümde 12tane içi dolu resim çantası var muhtemelen onun içindede vardır bu kalmelerden
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam rotring tikky orjinal olsa bile bana kaliteli gelmiyor şuana kadar en az 10/15 tanesi elimde çöp oldu