Faber Castell 2011 mi Grip Edition mu?

Reaksiyon skoru
1
Merhaba uzun süredir yaşadığım ildeki bilindik bir kırtasiyeden Faber Castell Grip 2011 almayı düşünüyorum. Fakat ailem fiyatı bayağı tuzlu olduğu için izin vermiyor. İnternette daha ucuza buldum. Linkini de aşağıya koyacağım ama sorun şu ki Grip Edition diye yenilenmiş bir modeli daha varmış. Ve 2022 de tanıtılmış 2011 ile 2010 arası bir şey işte. Ama ben ikisini de çok beğendim. Şöyle ki Grip 2011 daha çok kronik sorunları varmış. Görünüşe göre Faber Castell bundan daha da emin. Ve benim baktığım yerde arka planına Grip Edition'un resmi ve tanıtımı vardı. Ama grip 2011'di ama ben karar veremedim. Size hangisini almalıyım daha az sorun çıkarır ve daha uzun ömürlü olur.

grip edition daha iyi duruyor ancak bir kaleme 255 tl vermek olacak iş değil

grip edition daha iyi duruyor ancak bir kaleme 255 TL vermek olacak iş değil
hocam o kalem arkadaşımda var bnde de vardı 4 yılı devirdi bnim ki biraz şiddet gördü ondan bozuldu (ezilme fln) zaten 4 yılda alacağı kalem sayısı yoğun kullanımda kim bilir kaç tane olur

2011'in kronik sorunları var, diğerini al 2022 olan.

2011'in kronik sorunları var, diğerini al 2022 olan.
abla birde farkları neler?
ben yine 2011 daha sevdim gibi yani 2010 benziyo o edition hali ama sen yine cevapla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam o kalem arkadaşımda var bnde de vardı 4 yılı devirdi bnim ki biraz şiddet gördü ondan bozuldu (ezilme fln) zaten 4 yılda alacağı kalem sayısı yoğun kullanımda kim bilir kaç tane olur
senin o 4 yılı devirdi dediğin 2011 demi

abla birde farkları neler?
ben yine 2011 daha sevdim gibi yani 2010 benziyo o edition hali ama sen yine cevapla.

senin o 4 yılı devirdi dediğin 2011 demi
arkadaşımdaki sanırım2011 di bnimki mefta

senin kinin 4 yıllık emektarı hatırlamıyormusun modelini?

aba sen ne kullanıyorsun kalem olarak?
2. sorum Sen olsan hangisini alırsın yada hangileri sende var?
hocam uzun süredir kalem almadım en sonda deep in aldım oda hissiyat biraz kötü(plastik olduğundan) ama hafif
bnde ki modeli deep

Ben grip edition öneririm. Daha iyi.
kardeşim sana zahmet açıklar mısın kronik sorun var diyip gitmişsin söyle de bizde bilelim , iyi kısımlarınıda açıklarsan iyi olur

kardeşim sana zahmet açıklar mısın kronik sorun var diyip gitmişsin söyle de bizde bilelim , iyi kısımlarınıda açıklarsan iyi olur
"Kardeşim" 2011 olan "grip" 2022 olan "grip edition" ve kronik sorunlu olan 2011 "grip"

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,962
Üyeler
175,139
Son üye
can3553
Geri