Kerem Katar
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Kerem Katar
Merhaba uzun süredir yaşadığım ildeki bilindik bir kırtasiyeden Faber Castell Grip 2011 almayı düşünüyorum. Fakat ailem fiyatı bayağı tuzlu olduğu için izin vermiyor. İnternette daha ucuza buldum. Linkini de aşağıya koyacağım ama sorun şu ki Grip Edition diye yenilenmiş bir modeli daha varmış. Ve 2022 de tanıtılmış 2011 ile 2010 arası bir şey işte. Ama ben ikisini de çok beğendim. Şöyle ki Grip 2011 daha çok kronik sorunları varmış. Görünüşe göre Faber Castell bundan daha da emin. Ve benim baktığım yerde arka planına Grip Edition'un resmi ve tanıtımı vardı. Ama grip 2011'di ama ben karar veremedim. Size hangisini almalıyım daha az sorun çıkarır ve daha uzun ömürlü olur.
Faber-Castell Grip 2011 0.7 mm Versatil Kalem Metalik Mavi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Faber-Castell Grip 2011 0.7 mm Versatil Kalem Metalik Mavi fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Faber-Castell Grip 2011 0.7 mm Versatil Kalem Metalik Mavi özelliklerini incele, 220,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com