Arama sonuçları: *

• Users: cici
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. cici

Doktor olmak için herhangi bir sağlık şartı var mı?

sağlık testi yapıyorlar.
  2. cici

YKS SINAVI ZORMU? tyt ayt

çalışıp uğraşana tus bile kolay çalışmayan toplama çıkarmada bile zorlanır adamlar 12 yıl boyunca ne halt yemeye okula geliyorlarsa daha bölme yapmayı bilmeyenler var full baba parası ile özel okulda okuyup geçmişler sınıfı.
  3. cici

Dershane gerekli mi ?

Forumda vs. sor yapay zekaya fln sor veya tanıdık varsa ona sor vs. sırf soru sordurtmak için dershaneye kayıt olmak çok da mantıklı değil bence zaten genellikle bir işe de yaramıyor para kazanma çabası... ben şimdiye kadar hiç de gidip soru sordurtmadım gidip soru sormak için soru soranların da...
  4. cici

Dershane gerekli mi ?

kendi tecrubeme dayanarak dershane, deneme sınavı olayı dışında gereksiz. cogu kisi dershaneye gez toz genç yaşam karşim!!! bilmem ne vs. için geliyor zaten ve genellikle sadece başlarda biraz derslere falan geliyorlar sonra dershanenin yolunu unutuyorlar. önemli olan olayla alakanın olması ve...
  5. cici

11.sınıf temel matematik çember ve daire soru çözüm

2. sorudaki çemberi kim çizdiyse artık 60 dereceyi 180 derece gibi çizmiş çemberden bir şey anlamadım sorunun orijinali yok mu bir şey anlaşılmıyor kimin neresi kime ait anlamadım :S
  6. cici

üçgen çizmiş orada çember içinde ve çemberin 2 kenarının eşit olduğunu biliyoruz çünkü o iki kenar da yarıçap ve yarıçap olduklarından uzunlukları eşit. üçgenin iç açıları toplamı 180 ve bir açıyı biliyoruz diğer iki açının da toplamının 120 olduğunu ve bu iki açının eşit olduğunu biliyoruz...
  7. cici

ilk soruda çevre 10 demiş yani 2.π.r = 10 ise r = 5/π alanı sormuş alanı bulmak için de π.r.r yapman lazım yani (25/π2 . π) = 25/π
  8. cici

Amerika’da lise okuyorum [soru cevap]

English nasi öğrendin hcmm tek merak ettiğim dil öğrenme
  9. cici

Arkadaşlar sınav konuları için yardımcı olur musunuz?

hcm çözmeye calistim ama fare olduğundan çizemiyorum ve kağıt alanı da çok sınırlı. Herhangi bir soruyu sorun yazılı olarak anlatmaya calisim.
  10. cici

2. soruda şıklarda koordinattan bahsedildiğini ve fonksiyon grafiğinin hiçbirinde bulunmadıkları için sorunun hatalı olduğunu düsündüm oysa x değerleri aralığıymış... (x,y) sandım kısaca. 1682859547 x'li terim olmaması gibi bir durum yok öncelikle çünkü zaten bir tane bulunuyor :d parabol...
  11. cici

fare ile çözmek işkence olduğundan sadece ilkini çözebildim. sorular genel olarak aşırı basit bu arada yani derste uyusan bile çözebileceğin seviyede. birkaç çözülmüş soruya bakarak konuyu kavrayabilirsin. 1682843796 ?
  12. cici

DA hangi üniversitelerde

Hatay mustafa kemal idi ama üniversite 👋... Başka şehirde mi üniye gideceğiz veya hataya baştan mı üniversite kuracaklar belli değil o yüzden şimdilik boşta. Tıp 1. sınıf
  13. cici

DONANIMARŞİVİ Forum üyeleri ne okuyor?

Tıp 1. sınıf ama üniversite gg oldu.
  14. cici

Okulda Derste Uyumak Suç Mu?

Öğretmene göre değişir.
  15. cici

tyt fonksiyon sorusu

5 - x için çıkabilecek sonuçlar [3, sonsuz) 3x - 3 için (3,12] 17 - x için (- sonsuz, 12) üç çözüm kümesi deki sayıların da sağlanabilmesi gerekiyor ve tam sayı olacak o yüzden (3,12) arası sayılar o da 8 tane
  16. cici

Dersten DD almak nedir.

en kötü
  17. cici

4 gün okul 3 gün tatil olayı. (Türkiye'de geçerli değil)

olmasın millet mesela bizde salı günü de tatil haftasonu ile birlikte ve çok sıkıcı geçiyor biran önce okul açılsın diyorum. saat öğleden sonra 4-5 gibi çıkınca çalışmaya da pek vakit kalmıyor onun yerine ders saati düşürülse 1 saat düşse dha ii :cool:(y):coffee:
  18. cici

YKS Sayısal 50K Ve Altı Yapanlar Var Mı ?

Neu?
  19. cici

YKS Sayısal 50K Ve Altı Yapanlar Var Mı ?

Ben 21k falan yapmistim sanirim yine kötü sinavdi mezuna kalamdim sad 🙃🥺🥲
Top Bottom