çalışıp uğraşana tus bile kolay çalışmayan toplama çıkarmada bile zorlanır adamlar 12 yıl boyunca ne halt yemeye okula geliyorlarsa daha bölme yapmayı bilmeyenler var full baba parası ile özel okulda okuyup geçmişler sınıfı.
Forumda vs. sor yapay zekaya fln sor veya tanıdık varsa ona sor vs. sırf soru sordurtmak için dershaneye kayıt olmak çok da mantıklı değil bence zaten genellikle bir işe de yaramıyor para kazanma çabası... ben şimdiye kadar hiç de gidip soru sordurtmadım gidip soru sormak için soru soranların da...
kendi tecrubeme dayanarak dershane, deneme sınavı olayı dışında gereksiz. cogu kisi dershaneye gez toz genç yaşam karşim!!! bilmem ne vs. için geliyor zaten ve genellikle sadece başlarda biraz derslere falan geliyorlar sonra dershanenin yolunu unutuyorlar. önemli olan olayla alakanın olması ve...
2. sorudaki çemberi kim çizdiyse artık 60 dereceyi 180 derece gibi çizmiş çemberden bir şey anlamadım sorunun orijinali yok mu bir şey anlaşılmıyor kimin neresi kime ait anlamadım :S
üçgen çizmiş orada çember içinde ve çemberin 2 kenarının eşit olduğunu biliyoruz çünkü o iki kenar da yarıçap ve yarıçap olduklarından uzunlukları eşit. üçgenin iç açıları toplamı 180 ve bir açıyı biliyoruz diğer iki açının da toplamının 120 olduğunu ve bu iki açının eşit olduğunu biliyoruz...
2. soruda şıklarda koordinattan bahsedildiğini ve fonksiyon grafiğinin hiçbirinde bulunmadıkları için sorunun hatalı olduğunu düsündüm oysa x değerleri aralığıymış... (x,y) sandım kısaca.
1682859547
x'li terim olmaması gibi bir durum yok öncelikle çünkü zaten bir tane bulunuyor :d
parabol...
fare ile çözmek işkence olduğundan sadece ilkini çözebildim. sorular genel olarak aşırı basit bu arada yani derste uyusan bile çözebileceğin seviyede. birkaç çözülmüş soruya bakarak konuyu kavrayabilirsin.
1682843796
?
Hatay mustafa kemal idi ama üniversite 👋...
Başka şehirde mi üniye gideceğiz veya hataya baştan mı üniversite kuracaklar belli değil o yüzden şimdilik boşta.
Tıp 1. sınıf
5 - x için çıkabilecek sonuçlar [3, sonsuz)
3x - 3 için (3,12]
17 - x için (- sonsuz, 12)
üç çözüm kümesi deki sayıların da sağlanabilmesi gerekiyor ve tam sayı olacak o yüzden (3,12) arası sayılar o da 8 tane
olmasın millet mesela bizde salı günü de tatil haftasonu ile birlikte ve çok sıkıcı geçiyor biran önce okul açılsın diyorum. saat öğleden sonra 4-5 gibi çıkınca çalışmaya da pek vakit kalmıyor onun yerine ders saati düşürülse 1 saat düşse dha ii :cool:(y):coffee: