ayaginla mi hastayi kesiceksinHiçbir şey yok knk. En azından ben bu zamana kadar ne gördüm ne duydum. Elin olmasa bile cerrahi bölüme yerleşebilirsin. Yalnız doktorluk yapılacak bir iş değil. Mühendislik tavsiye ederim.
Bir arkadaş da cerrah olamazsın demiş hocam, aydınlatın beni.Hiçbir şey yok knk. En azından ben bu zamana kadar ne gördüm ne duydum. Elin olmasa bile cerrahi bölüme yerleşebilirsin. Yalnız doktorluk yapılacak bir iş değil. Mühendislik tavsiye ederim.
QWEPİOJQKVW EĞ0QIWOJE9POQWEJHQWE bosluguam geldi biraderayaginla mi hastayi kesiceksin![]()
cerrah ameliyata girdiği için göz problemi olmamalı en ufak hatada hastayı kaybedebilir veya kalıcı hasar bırakilirsiniz bundan dolayı + olarak el titrememesi bile gerekiyor yani anlayacağın sağlık problemi olmaması gerekiyorBir arkadaş da cerrah olamazsın demiş hocam, aydınlatın beni.
ayaginla mi hastayi kesiceksin![]()
Dostum ben yapabilirsin demedim. Sadece sorgulanmadığını belirtmek istedim. Durumunu bilmiyorum ancak herhangi bir engelin varsa ve doktor olmakta kararlıysan dahili branşlara yönelirsin olur biter.Bir arkadaş da cerrah olamazsın demiş hocam, aydınlatın beni.
adam elin olmasada olur yazmis ne titremesiQWEPİOJQKVW EĞ0QIWOJE9POQWEJHQWE bosluguam geldi birader
Mesaj otomatik birleştirildi:
cerrah ameliyata girdiği için göz problemi olmamalı en ufak hatada hastayı kaybedebilir veya kalıcı hasar bırakilirsiniz bundan dolayı + olarak el titrememesi bile gerekiyor yani anlayacağın sağlık problemi olmaması gerekiyor
Bir sürü uzmanlık alanı var. Gözde problem varsa cerrah olamazsın diye bir şey yokPolislikte vs. aranan sağlık şartları burada var mı? Göz, yara izi, fiziksel yeterlilik, işitme vs. gibi?