Neler Yeni

Okulda Derste Uyumak Suç Mu?

7171132

80+ Bronze
Merhaba, Lisedeyim. Okulumu değiştirdim. Eski okulumda uyumaya bir şey demiyorlardı fakat bu okulda hoca laf etmeye kalktı. 4 yıldır tanıdığım Kahramanmaraştaki en yakın arkadaşlarımdan birinden haber alamıyorum bayadır. Psikolojim alt üst oldu. Ders dinleyesim gelmiyor. Ya hocalarla kavga edeceğim ya da haklarımı savunacağım. Derste uyusam bir disiplin cezası vesaire varmıdır?

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum okuldan okula göre kurallarda değişiklik gösterilir ama bütün okullarda uyumak suçtur eski okulun biraz insaflı davranmıştır sen orada eğitimini görüp aktif olman gerekiyor

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Durumu anlatırsan anlayışla karşılarlar diye düşünüyorum, ayrıca lisede serbest değilsin maalesef.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Öğretmene göre değişir.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Uyumak niye sınıfın düzenini bozuyo. Adam kendi halinde kimseye zararı yok niye uyuyamasın. Lise eğitimini kimse almak zorunda değil. Kodes gibi tıkıyorlar milleti içeri. Bizim de UNO kartımızı almıştı saygıdeğer müdür. Sanki okey oynayıp masaya taş vuruyoz.

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
Merhaba, Lisedeyim. Okulumu değiştirdim. Eski okulumda uyumaya bir şey demiyorlardı fakat bu okulda hoca laf etmeye kalktı. 4 yıldır tanıdığım Kahramanmaraştaki en yakın arkadaşlarımdan birinden haber alamıyorum bayadır. Psikolojim alt üst oldu. Ders dinleyesim gelmiyor. Ya hocalarla kavga edeceğim ya da haklarımı savunacağım. Derste uyusam bir disiplin cezası vesaire varmıdır?
Uyumak suç değildir kardeşim o sınıfta bulunuyor isen kâfi dinlemek zorunda değilsin dersi bazıları okuldan okula değişir demiş yok ebesininki devlet okulu orası herkesin kafasına göre kural koyabileceği bir yer değil kurallar sabit yönetmelikte uyumak suç diye bir şey yok
Ha ben bunları söylüyorum git yap diye değil sadece sorunu yanıtlıyorum bana kalırsa dersini dinle baltaya sap ol

LethaX

80+ Bronze
Okulda öğretmen her zaman bir şekilde haklı çıkar dostum. Ters düşmemeye çalış. Uyuma konusunda toxic hocalar laf yapar insaflı olanlar bişey demez onlara kalmış bişey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Dostum okuldan okula göre kurallarda değişiklik gösterilir ama bütün okullarda uyumak suçtur eski okulun biraz insaflı davranmıştır sen orada eğitimini görüp aktif olman gerekiyor
İnsaflı davranmamış ona zarar vermiş sesini çıkartmayarak yasak bir şeye sesimi çıkarmazlarsa oda alışır bu düzene ama yeni okulundaki hoca onu ve geleceğini düşündüğü için sorun çıkartır

7171132

80+ Bronze
İnsaflı davranmamış ona zarar vermiş sesini çıkartmayarak yasak bir şeye sesimi çıkarmazlarsa oda alışır bu düzene ama yeni okulundaki hoca onu ve geleceğini düşündüğü için sorun çıkartır
Diğer okulumda hiç uyumadım. Ama arkadaşlarım uyuduğunda genel olarak pek bir şey denilmiyordu. Normalde derslerde uyumamda zaten. Ama gerçekten kafam allak bullak. Zaten ilk dönem ortalamamda gayet yüksek. Bu dönem tüm sınavlardan 5-10 alsam bile sınıfı geçebiliyorum. Devamsızlık hakkım az olduğu için kullanamıyorum maalesef.

Hanaz

80+ Gold
Deprem zedelwr için 2. Dönem zorunlu değildi diye biliyorum gitmeye bilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,145
Üyeler
167,932
Son üye
hamsi31
Top Bottom