Neler Yeni

Okulda Derste Uyumak Suç Mu?

7171132

80+ Bronze
Deprem zedelwr için 2. Dönem zorunlu değildi diye biliyorum gitmeye bilirsin
Depremzede değilim fakat bir arkadaşım vardı orada ondan haber alamıyorum. Vefat eden arkadaşımda var fakat vefat edenin durumu belli olduğu için gene içim diğerine göre daha rahat en azından. Çocuk yaşıyormu ölü mü onu bile bilemiyoruz.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yasal olarak bilmiyorum ama öğretmenlerin insafına göre değişiyor.

Hanaz

80+ Gold
Depremzede değilim fakat bir arkadaşım vardı orada ondan haber alamıyorum. Vefat eden arkadaşımda var fakat vefat edenin durumu belli olduğu için gene içim diğerine göre daha rahat en azından. Çocuk yaşıyormu ölü mü onu bile bilemiyoruz.
Uyumana devam et bisi yapamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Diğer okulumda hiç uyumadım. Ama arkadaşlarım uyuduğunda genel olarak pek bir şey denilmiyordu. Normalde derslerde uyumamda zaten. Ama gerçekten kafam allak bullak. Zaten ilk dönem ortalamamda gayet yüksek. Bu dönem tüm sınavlardan 5-10 alsam bile sınıfı geçebiliyorum. Devamsızlık hakkım az olduğu için kullanamıyorum maalesef.
Rehberlik hocasına git konuşuyor falan hem ders seni bu durumdayken sıktığı için dersten kaytarmış olursun

Hanaz

80+ Gold
Yasal olarak bilmiyorum ama öğretmenlerin insafına göre değişiyor.
Ögretmen öğrencini üstünde hüküm kurarsa bizden adam tabi olmaz hocadan korkumuz yok ama yok böyle yaparım çok bilion .
Kb biraz içimi dökmüş gibi oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rehberlik hocasına git konuşuyor falan hem ders seni bu durumdayken sıktığı için dersten kaytarmış olursun
Ordaki kağıtlardan al 1 2 tane onun dersine girme öyle yapmıyorum kesinlikle

7171132

80+ Bronze
Hocam valla ne rehber hocasını ne başka birini çekecek halim yok. Gerçekten Allah vermesin ama başınıza gelmeden anlayabileceğiniz bir durum değil. Kardeşim gibiydi şimdi haber alamıyoruz.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Merhaba, Lisedeyim. Okulumu değiştirdim. Eski okulumda uyumaya bir şey demiyorlardı fakat bu okulda hoca laf etmeye kalktı. 4 yıldır tanıdığım Kahramanmaraştaki en yakın arkadaşlarımdan birinden haber alamıyorum bayadır. Psikolojim alt üst oldu. Ders dinleyesim gelmiyor. Ya hocalarla kavga edeceğim ya da haklarımı savunacağım. Derste uyusam bir disiplin cezası vesaire varmıdır?
Sınıf düzenini bozmak suç, hoca seni uyarmadıkça sıkıntı değil. Uyardıktan sonra suç.

LethaX

80+ Bronze
Hocam valla ne rehber hocasını ne başka birini çekecek halim yok. Gerçekten Allah vermesin ama başınıza gelmeden anlayabileceğiniz bir durum değil. Kardeşim gibiydi şimdi haber alamıyoruz.
Rehber hocasına başvur kesin çözüm bu olur senin için.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
Madem psikolojin kötü, okulda uyuyorsun ne diye gidiyorsun ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rapor al ruh sağlığından

3.George

80+ Bronze
Merhaba, Lisedeyim. Okulumu değiştirdim. Eski okulumda uyumaya bir şey demiyorlardı fakat bu okulda hoca laf etmeye kalktı. 4 yıldır tanıdığım Kahramanmaraştaki en yakın arkadaşlarımdan birinden haber alamıyorum bayadır. Psikolojim alt üst oldu. Ders dinleyesim gelmiyor. Ya hocalarla kavga edeceğim ya da haklarımı savunacağım. Derste uyusam bir disiplin cezası vesaire varmıdır?
Tabiikide var. Sen okula uyumaya mı gidiyorsun? Derste uyumak hem terbiyesizlik hemde disiplinlik bir davranıştır. Uykun varsa okula gelme.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Tabiikide var. Sen okula uyumaya mı gidiyorsun? Derste uyumak hem terbiyesizlik hemde disiplinlik bir davranıştır. Uykun varsa okula gelme.
Kendi isteğiylemi gidiyor her öğrenci sanki aile zoruyla gönderiliyor belki kendisi gitmek istemiyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,539
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Top Bottom