Neler Yeni

Okulda Derste Uyumak Suç Mu?

3.George

80+ Bronze
Kendi isteğiylemi gidiyor her öğrenci sanki aile zoruyla gönderiliyor belki kendisi gitmek istemiyor
O zaman ailesiyle konuşmalı ya da uyumamaya gayret göstermeli. Bende okula severek gitmiyorum ama dersleri dinliyor ve katılıyorum. Evde hiç ders çalışmama rağmen okuldaki aktivite düzeyim sayesinde başarılıda olabiliyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kendi isteğiylemi gidiyor her öğrenci sanki aile zoruyla gönderiliyor belki kendisi gitmek istemiyor
bide devamsızlık yanında hocam devamsızlık sorunu olmasa günde 6 ders boş olduğu zaman okulda kalmazdım :/

3.George

80+ Bronze

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
O zaman ailesiyle konuşmalı ya da uyumamaya gayret göstermeli. Bende okula severek gitmiyorum ama dersleri dinliyor ve katılıyorum. Evde hiç ders çalışmama rağmen okuldaki aktivite düzeyim sayesinde başarılıda olabiliyorum.
Baskıcı bir ailesi varsa yapabileceği bir şey değil ve bazı insanlarda uyku alamama sorunu var sağlıkla ilgili olarak biliyorum uykunu tam alamayabiliyorsun

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
var tabi dersi dinlemek zorundasın
Ben bu durumu anlayamiyorum, cogu ders bir ise yaramiyor ve cogu cocuk zaten istemeyerek okula gidiyor bir de derste kafayi siraya koyuncu elin adamindan azar yiyorlar..

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
Kendinizi bu vatanın geleceği olarak nitelendirilen gençlere bir şeyler katmak, bir şeyler öğretmek isteyen bir öğretmenin yerine koyun ve siz konu anlatmak için yırtınırken karşınızdaki öğrencinin/öğrencilerin uyuduğunu hayal edin. Disiplinlik bir suç değilse bile etik değil. Ayıptır. Özel bir durumun varsa hocayla teneffüste konuşabilirsin.

3.George

80+ Bronze
Baskıcı bir ailesi varsa yapabileceği bir şey değil ve bazı insanlarda uyku alamama sorunu var sağlıkla ilgili olarak biliyorum uykunu tam alamayabiliyorsun
Tamamda sabahın köründe derste de uykuya dalacak kadar değildir. Pat diye uyumuyordur herhalde. Hem öyle sorunu olanlar rapor alabilirler.

7171132

80+ Bronze
Kendinizi bu vatanın geleceği olarak nitelendirilen gençlere bir şeyler katmak, bir şeyler öğretmek isteyen bir öğretmenin yerine koyun ve siz konu anlatmak için yırtınırken karşınızdaki öğrencinin/öğrencilerin uyuduğunu hayal edin. Disiplinlik bir suç değilse bile etik değil. Ayıptır. Özel bir durumun varsa hocayla teneffüste konuşabilirsin.
Hocam ayıpsa benim ayıbım ben buna tamamım. Ama böyle giderse tüm hocalarla kavga edeceğiz 2 haftaya okuldan atılacağım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
O zaman uykusunu düzene sokmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizi eve falan yollamıyorlar mı?
ilk soru için hocam saat 10 da yatsamda gece 3 de yatsamda okulda uyuyorum dersler çok sıkıcı geçiyor (1 2 ders hariç onlarda hoca sağolsun konuyu sıkmadan anlatıyor) otomatikman uyuyoruz sadece kendimde değil 15 20 kişi uyuyoruz sınıfta hoca konu anlatmadığı oluyor hastayım diye söyleyerek
ikinci soruya gelirsek göndermiyorlar 8 ders boş olan bi günde dahi göndermiyorlar kendimiz kaçtığımızdada yok yazıyorlar devamsızlığım bundan dolayı 8 gün oldu okulun en sapa yerine kalıyoruz ne okul interneti ne mobil veri çekiyor sohbet ediyoruz bi yerden sonra sohbet bulamıyoruz

SadeceSeyf

80+ Gold
Merhaba, Lisedeyim. Okulumu değiştirdim. Eski okulumda uyumaya bir şey demiyorlardı fakat bu okulda hoca laf etmeye kalktı. 4 yıldır tanıdığım Kahramanmaraştaki en yakın arkadaşlarımdan birinden haber alamıyorum bayadır. Psikolojim alt üst oldu. Ders dinleyesim gelmiyor. Ya hocalarla kavga edeceğim ya da haklarımı savunacağım. Derste uyusam bir disiplin cezası vesaire varmıdır?
Once ki okulda izin veriyorlar diyip sonrads depreme bağlaman çok ikonik olmuşş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ayıpsa benim ayıbım ben buna tamamım. Ama böyle giderse tüm hocalarla kavga edeceğiz 2 haftaya okuldan atılacağım.
Bu arada sorun boylece cozulmus olur. Problem onlarin problemleri degil senin problemin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,244
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya
Top Bottom