Arama sonuçları: *

1. diekatze

3 Haftada Edebi̇yat Bi̇ter Mi̇

Bunu sormak yerine oturun çalışın abi. Kimse sizin ders çalışma temponuzu, tekniğinizi vs bilemez ki. Sürekli bu tarz konular türüyor. 3 haftada xx net yapabilir miyim vs vs. Kimse net bir şey diyemez. Otur çalış
  2. diekatze

Edebiyat 20-21 Net İçin Yardım

Şu kadar sürede şu kadar net yapabilir miyim gibi mantıksız soruları anlamlandıramıyorum. Altyapına bağlı, çalışırsan yaparsın neden yapamayasın ki?
  3. diekatze

Üniversite 1 sene uzadı

1.41 ortalama nasıl yaptın yiğidim? Alsancak kordonda mı yatıp kalktın? Seneye alttan dersleri alıcaksın, onları vermen gerekiyor. Sonrasında 3.sınıfın ve 2.sınıfın almadığın derslerini alacaksın.
  4. diekatze

Şarkı ve arka müzik beat yapımı

Ben FL Studio kullanıyordum, videoları izleyerek öğrenirsin.
  5. diekatze

9 aylık İngilizce eğitimi için günde kaç saat çalışılmalı ve neler yapılmalı?

Güzel. Bende şuan bir araştırmadayım, a1-b1 arası eğitim alacak kurum bakıyorum. Kendimi hazırlayıp Temmuz-Ağustos gibi A2 Goethe sertifikası almayı planlıyorum.
  6. diekatze

B1+ eğitim aldım 1 sene lakin konuşmadığımdan A2 yim. 1651510715 2 sene önce aldım.
  7. diekatze

Konuşarak veya konuşmaya çalışarak kendini geliştirebilirsin. İzleyeceğin şeyler sonrası tekrar önemli. Kendi başına çalışmadan, pratik yapmadan sadece boşa kürek çekersin. Haftasonları 6 saat çalışarak ekstra olmadan asla geliştirebileceğini düşünmüyorum. Beğenmediğimiz CS:GO'da ingilizce...
  8. diekatze

Hollanda’da doğdum ama vatandaşı değilim?

Bu konu hakkında attığım linkte bilgi var ama ileteyim; 1 yıl çalışma sürecini doldurunca Auslaenderbehörde'ye dilekçe ve belgelerinle başvuruyorsun. Olumsuz olmaz zaten, 1 senelik oturum izni veriyorlar ama bu oturum kartında iş yerinin adı ve orada çalışmaya dayalı olduğuda yazıyor. 3.yılı...
  9. diekatze

Ayrıca şöyle bir durum var bu yüzden Almanya'ya okumak için giderken konsolosluk biraz sert tavır sergiliyor. Almanya'ya okumaya giden Türk'lerin başarısı 2014 veya 2015'te DAAD tarafından yapılan araştırmaya göre çok zayıf. Bir çoğu okulu bırakıp işçi vizesine geçmiş. Sende 1 sene sabit iş...
  10. diekatze

Ek olarak çok sancılı bir süreç. Danışmanlık alayım desen en kötü 4 bin TL. Üniversite başvurusu yapmak için Uni Assist çoğu üniversitede şart artık ve başvuru ücreti 70€. Goethe veya Telc üniversiteye göre minimum A2 dil sertifikası alman lazım. (140€ GOETHE A2). Tahminimce a2 seviyesine...
  11. diekatze

Almanya'ya okumak için gidebilirsin. Önlisans okuduysan mezun olman, lisans okuyorsan en azından 1 yıl okuman lazım. Okuduysan üzerinden 1 sene geçmediyse şanslısın. Üniversitelere başvuru yapabilirsin. deutschstudent.com dan üniversitesi tanıtımlarına bakabilir, google üzerinden gerekli...
  12. diekatze

Rica ederim. Baban dizlerini dövüyor mu? 1651329940 Doğum belgesiyle Amerika veriyor vatandaşlık ama hollanda vermiyor. Tabi sebebi 2 tarafında türk olması.
  13. diekatze

4 tane zayıfım var sınıfta kalirmiyim

14. diekatze

4 tane zayıfım var sınıfta kalirmiyim

Geçersin.
Top Bottom