eğer edebiyat ve matematikse evet ama sorumluda geçebilirsin meslek lisesi iseOrtlamam suan iki donem ortlamasi 50 üstü ama 4 tane zayifim var sinifi gecermiyim
Geçersin.Ortlamam suan iki donem ortlamasi 50 üstü ama 4 tane zayifim var sinifi gecermiyim
Anadolu lisesi seçmeli tarih,psikoloji,felsefe ve matematikten kaliyorum suaneğer edebiyat ve matematikse evet ama sorumluda geçebilirsin meslek lisesi ise
Anadolu lisesi seçmeli tarih,psikoloji,felsefe ve matematikten kaliyorum suan
Geçersin.
matematik düzeltirsen kalmazsın benceAnadolu lisesi seçmeli tarih,psikoloji,felsefe ve matematikten kaliyorum suan
Eminmisin herkes farkli birsey soyluyor bi hocaya soruyorum 3 dersden kalirsan sinifta kaliyon diyor diyeri kalmiyorsun diyorGeçersin.
Bizde baraj ders edebiyat ondan sorumluluk oluyo kalinca ama 4 tane olunca ne oluyor hic bilgim yok ve herhalde kimse bilmiyormatematik düzeltirsen kalmazsın bence
ben öyle biliyorum
1 inci dönem ile 2 dönemin ortalaması 100 ü geçmeli yani 50 olmalı edebiyat dersinden kalırsan sorumlu geçersin o sınavdan geçene kadar liseden mezun olamasın diye biliyorum 4 5 dersten kaldın sınıfta kaldın diye bişey yok onu söyleyeyim ama okuldan okula göre değişirmi bilmemEminmisin herkes farkli birsey soyluyor bi hocaya soruyorum 3 dersden kalirsan sinifta kaliyon diyor diyeri kalmiyorsun diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizde baraj ders edebiyat ondan sorumluluk oluyo kalinca ama 4 tane olunca ne oluyor hic bilgim yok ve herhalde kimse bilmiyor