Arama sonuçları: *

• Users: emir147
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

KYK ödemesi 2. Yılımda 3 ay bekletip mı yatacak?

Sana her ay düzenli olarak yatmaya devam edecek, zam herkes için geçerli
  2. E

Gittiğim sürücü kursunu beğenmedim ne yapmalıyım?

Eski aile dostuysa size daha çok önem vermeleri lazım durumu babana söyle anlayışla karşlılayıp arkadaşına söyler umarım...
  3. E

YKS sözelde 3 ay içinde derece yapmak imkansız mı?

2020 pandemiye denk geldiği için zorluk olarak zor bir sınav değildi 2021 çok zordu yıla göre böyle çok değişiyor sıralamalar o yüzden bir yılda değil son 4 yıla göre sıralama bakman lazım
  4. E

Polislikte OBP kullanılıyormu

Yararı olabilir. Hem sana program verirler hem de takip ederlerse çalışman daha iyi olabilir hocam
  5. E

Olur hocam niye olmasın
  6. E

Yok hocam ham demek obp eklenmemiş hali demek Yani sınavda ham 280 puan almanız lazım Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin
  7. E

Pazartesi üniversiteler açılıyor yeni başlayanlara ne tavsiye vermek istersiniz

Genelde ilk hafta hocalar dersin işleyişinin ve akışının nasıl olacağı hakkında bilgi verir pek ders işlenmez fakat sen yinede bi kalem bi defter götür
  8. E

MSÜ GÜVENLİK SORUŞTURMASI

yok o kadarda değil...
  9. E

Sınavlara Çalışamıyorum

bölümün ne
  10. E

DA hangi üniversitelerde

Dicle eem
  11. E

Şimdi gidip 2 sene okumakmı yoksa çalışıp bi dahaki senemi gitmeliyim

DGS dedikleri gibi zor iş iki yıl sonra kontenjan sayısı daha da sıkıntılı olabilir. 4 yıllık için tekrar hazırlanma fikrini iyi düşün çünkü kırıp OBP ile sınava gireceksin her yıl yığılma artıyor ve OBP daha da değerli hale geliyor fakat bu yıl kontenjanlar bayağı dolmuş önceki yıllara göre...
  12. E

Ana Konu YKS Sonuçları Açıklandı!

Tyt 283k Obp 26k geri attı Ayt 240k 17k geri attı :/ Keşke geçen yıl yazıp gitseydim mezuna kaldığıma değmedi
  13. E

TYT hangi sırayla çözülmeli?

Türkçe hariç netlerimiz çok benzer bence bu şekilde devam ettirip AYT'ye yüklenmek daha mantıklı 1651078718 Ben türkçe-sosyal-fen-mat şeklinde çözüyorum denemeye göre son 60 ya da 70 dakika matematiğe kalıyor genelde 15-23 net arası geliyor
  14. E

MSÜ Astsubay-Subaylık Okunur Mu ?

Subay olmak astsubay olmaktan her zaman daha iyidir ama kara olduğu için bilemedim görev yükü de diğerlerine göre fazla oluyor ve insan değer mi diye soruyor... Aralarında bence en rahatı sahil güvenlik ve deniz ast. çünkü görev yapacağın yerler genel olarak belli ve doğu ile uğraşmıyorsun
  15. E

MSÜ Sınav Yerleri Açıklandı!

Hep yürüme mesafesinde geliyordu bu sefer arabayla 15-20 dakikalık mesafe gelmiş
Top Bottom