Neler Yeni

Sınavlara Çalışamıyorum

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
9. sınıftayım. Dersleri azıcık dinlediysem, deftere yazı yazdıysam, ödev yaptıysam ve kendi yazımı akıcı okuyabiliyorsam şeref yoksunuyum. Ve ve... Ve evet son 11 gün ve hala LOL oynuyorum. Yazının bu kadarını yazmam bile maçtan geldiğim için 40 dk sürdü. Şu 11 gün de çalışırsam sınavlarda iyi notlar alabilirim. LGS de de aynı şekilde oldu ama şu an sıfır. Hiç mi hiç çalışmıyorum. Otursam çalışırım ama kaynak bulmak da zor. Kaynak derken yazılı konu anlatımı (internet üzerinden) Sorum şu bana 9. sınıf 1. dönem 1. yazılı konularının konu anlatımının alayını atabilecek bir beton yetmez abimiz - ablamız var mı?

bıraktım

80+ Bronze
9. sınıftayım. Dersleri azıcık dinlediysem, deftere yazı yazdıysam, ödev yaptıysam ve kendi yazımı akıcı okuyabiliyorsam şeref yoksunuyum. Ve ve... Ve evet son 11 gün ve hala LOL oynuyorum. Yazının bu kadarını yazmam bile maçtan geldiğim için 40 dk sürdü. Şu 11 gün de çalışırsam sınavlarda iyi notlar alabilirim. LGS de de aynı şekilde oldu ama şu an sıfır. Hiç mi hiç çalışmıyorum. Otursam çalışırım ama kaynak bulmak da zor. Kaynak derken yazılı konu anlatımı (internet üzerinden) Sorum şu bana 9. sınıf 1. dönem 1. yazılı konularının konu anlatımının alayını atabilecek bir beton yetmez abimiz - ablamız var mı?
senin 9.sınıf yine benim 1 hafta sonra vizeler var hiçbir şey bilmiyorum derslere girmedik hallederiz diye notları vesaire bulduk da yetişmicek diye saldım bakmıyorum bile

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Dostum binlerce video var YouTube da nimet yav nimet. 50 yaşındaki adam otursa YouTube un başına en fazla 1 senede TYT bitirir

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Boşver anime izle kanka 9.sınıfsın az dinlen bu yıl
9.sınıf matematiği çok önemli arkadaş sayısal seçecekse veya eşit ağırlık kesinlikle 9 da atlanmaması gereken ders matematik. Özellikler üçgenler

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
senin 9.sınıf yine benim 1 hafta sonra vizeler var hiçbir şey bilmiyorum derslere girmedik hallederiz diye notları vesaire bulduk da yetişmicek diye saldım bakmıyorum bile
bölümün ne

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
biosem - biyoloji
rehber mat temeldir iyi önermeler için yeterli max çıkcak soru bile çerez oluyor ama ben 30 aldım karıştırma orayı
kimya - levent özdede ile kimya
fizik- vip fizik
çoğrafyanın kodları
tarih de salla ya temel anlatıyor hepsi sosyalkale izliyorum ben
edb - deniz hoca ile edebiyat

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
Hayır 9 kadar zor değil dostum kendine güven "gerçekten" çalış yaparsın
9.sınıf matematiği çok önemli arkadaş sayısal seçecekse veya eşit ağırlık kesinlikle 9 da atlanmaması gereken ders matematik. Özellikler üçgenler
Evet matematik çok önemli kesinlikle

Receb İvedik

80+ Bronze
9 . sınıfın ilk konuları çok basit hocam yaparsınız hepsini izleyin hangisi hoşunuza giderse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,312
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom