Neler Yeni

Sınavlara Çalışamıyorum

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Dostum 10. Sınıfım dinlen ama böyle yapman doğru değil "Neyse ya 9 u salarım" dediğin an 10 da 11 de gitti tavsiyem PC yi bırak ne olursa olsun açma 10 gün
bu adam troll anlatma bişey ya boş yapıyor çoğu konuda konu sahibi değil

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
biosem - biyoloji
rehber mat temeldir iyi önermeler için yeterli max çıkcak soru bile çerez oluyor ama ben 30 aldım karıştırma orayı
kimya - levent özdede ile kimya
fizik- vip fizik
çoğrafyanın kodları
tarih de salla ya temel anlatıyor hepsi sosyalkale izliyorum ben
edb - deniz hoca ile edebiyat
Fiziğe Fiziklebaris da izleyebilir şahsen kendi fizik öğretmenim olur kendisi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
9. sınıf çok kolay 9'dada kalmazsın
Sözlülerimin ortalaması'nın 40'dan yüksek olacağnı düşünmüyorum. Dediğim gibi 1 defa bile ödev yapmadım. Sınavlar sınıfı geçmem için önemli. Babam zorlamasa LGS ye dahi çalışmayacaktım... Şu an da da bir üniversite hayalim yok değil istemiyorum. Beni kısıtlayacağına eminim. 4 yıl eğitim görmek için 4 yıl hazırlanmam beklenmemeli benden. O 4 yılda kendimi öyle bir geliştiririm ki... Neyse bunları istesem de sınıfta kalamam.

Rulep

80+ Gold
9.sınıf o kadar çok olmak isterdim ki her türlü yönden ortam daha iyiydi, sınav kaygısı yok. derslere asılırdım ama işte son pişmanlık fayda vermez biz şuan sana ne desek boş ne yapman gerekeni biliyorsun şuan yapmazsan ilerde seve seve yapacaksın hatta bununda bilincindesin. aynı şeyleri bende yaşadım ilerde zorlanacağımı bile bile yata yata geçirdim. şuan hepsi bana giriyor umarım erken fark edersin

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
biosem - biyoloji
rehber mat temeldir iyi önermeler için yeterli max çıkcak soru bile çerez oluyor ama ben 30 aldım karıştırma orayı
kimya - levent özdede ile kimya
fizik- vip fizik
çoğrafyanın kodları
tarih de salla ya temel anlatıyor hepsi sosyalkale izliyorum ben
edb - deniz hoca ile edebiyat
EYW. Aldım. Başkalarının önerilerine de bakacağım.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
***** gibi yatarsan kalırsın hocam 35 le kaldı arkım
gözüm kapalı girsem 35'den yukarı alırım ama 10. sınıfta ucundan döndüm 10 çok zorda 9 harbi ez. bütün gün lol oynayarak geçtim 9'u sınavdan önce 2 konu anlatımı dinle 70+ garanti ilk dönem konuları çok çok kolay edebiyattaki o şiir falan zorluyor bir tık onun dışında 1. sınıf gibi dersler var .d

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
11. sınıfım aynı durum

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
9.sınıf o kadar çok olmak isterdim ki her türlü yönden ortam daha iyiydi, sınav kaygısı yok. derslere asılırdım ama işte son pişmanlık fayda vermez biz şuan sana ne desek boş ne yapman gerekeni biliyorsun şuan yapmazsan ilerde seve seve yapacaksın hatta bununda bilincindesin. aynı şeyleri bende yaşadım ilerde zorlanacağımı bile bile yata yata geçirdim. şuan hepsi bana giriyor umarım erken fark edersin
Emin ol bu olayı 12 yaşında farkında idim. Üniversitesiz çok şey yapabilirim. Yazılım, grafik, tasarım yapmayı seviyorum. Üniversiteye gidersem bana katacağı tek şey diploma. Bitti. Bu kadar. O 4 yılda bana bundan fazlasaını veremez. 4 yılımı üniversite için değilde projelerim üzerinde çalışmak istiyorum. 1 hafta önce açık lise vardı. Öğretmenlerin bana garezi yüzünden açığa geçemedim.

MYSTIC

80+ Silver
Zaten çalışamıyorsan videolara hiç mi hiç girişme.Okuyarak ve yazarak öğren.Arkadaslarindan not iste,kitapta yazanları özet geçir vs.Bu yöntemlerle çalış (yani okuyarak ve yazarak).Bence böyle çalışmalısın.Ben YouTubeda konu anlatımlarını sadece dizi izlerken arkada dursun diye açıyorum.Ve sana dediğim gibi çalışıyorum.9. sınıf ortalamam 92 geldi.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
10 um aynı sorun bendede var şuan valo ajan seçiyorum yoru kitliycem galiba

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
EYW. Aldım. Başkalarının önerilerine de bakacağım.
88 ort knkm gereksiz ama biryandan kolay soruyorlardı ben tyt düzeyi öğreniyordum sınavlar herkes yapsın diye 7.sınıf seviyesi kitabı okuyan arklarım 95 alıyordu bizim okul tabii ki bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,355
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom