Lan oto düzeltmeni s... Ne yazdığımı okuyamadımHayır 9 kadar zor değil dostum kendine güven "gerçekten" çalış yaparsın
Evet matematik çok önemli kesinlikle
Lan oto düzeltmeni s... Ne yazdığımı okuyamadımHayır 9 kadar zor değil dostum kendine güven "gerçekten" çalış yaparsın
Evet matematik çok önemli kesinlikle
bu adam troll anlatma bişey ya boş yapıyor çoğu konuda konu sahibi değilDostum 10. Sınıfım dinlen ama böyle yapman doğru değil "Neyse ya 9 u salarım" dediğin an 10 da 11 de gitti tavsiyem PC yi bırak ne olursa olsun açma 10 gün
Fiziğe Fiziklebaris da izleyebilir şahsen kendi fizik öğretmenim olur kendisibiosem - biyoloji
rehber mat temeldir iyi önermeler için yeterli max çıkcak soru bile çerez oluyor ama ben 30 aldım karıştırma orayı
kimya - levent özdede ile kimya
fizik- vip fizik
çoğrafyanın kodları
tarih de salla ya temel anlatıyor hepsi sosyalkale izliyorum ben
edb - deniz hoca ile edebiyat
Sözlülerimin ortalaması'nın 40'dan yüksek olacağnı düşünmüyorum. Dediğim gibi 1 defa bile ödev yapmadım. Sınavlar sınıfı geçmem için önemli. Babam zorlamasa LGS ye dahi çalışmayacaktım... Şu an da da bir üniversite hayalim yok değil istemiyorum. Beni kısıtlayacağına eminim. 4 yıl eğitim görmek için 4 yıl hazırlanmam beklenmemeli benden. O 4 yılda kendimi öyle bir geliştiririm ki... Neyse bunları istesem de sınıfta kalamam.9. sınıf çok kolay 9'dada kalmazsın
EYW. Aldım. Başkalarının önerilerine de bakacağım.biosem - biyoloji
rehber mat temeldir iyi önermeler için yeterli max çıkcak soru bile çerez oluyor ama ben 30 aldım karıştırma orayı
kimya - levent özdede ile kimya
fizik- vip fizik
çoğrafyanın kodları
tarih de salla ya temel anlatıyor hepsi sosyalkale izliyorum ben
edb - deniz hoca ile edebiyat
gözüm kapalı girsem 35'den yukarı alırım ama 10. sınıfta ucundan döndüm 10 çok zorda 9 harbi ez. bütün gün lol oynayarak geçtim 9'u sınavdan önce 2 konu anlatımı dinle 70+ garanti ilk dönem konuları çok çok kolay edebiyattaki o şiir falan zorluyor bir tık onun dışında 1. sınıf gibi dersler var .d***** gibi yatarsan kalırsın hocam 35 le kaldı arkım
Emin ol bu olayı 12 yaşında farkında idim. Üniversitesiz çok şey yapabilirim. Yazılım, grafik, tasarım yapmayı seviyorum. Üniversiteye gidersem bana katacağı tek şey diploma. Bitti. Bu kadar. O 4 yılda bana bundan fazlasaını veremez. 4 yılımı üniversite için değilde projelerim üzerinde çalışmak istiyorum. 1 hafta önce açık lise vardı. Öğretmenlerin bana garezi yüzünden açığa geçemedim.9.sınıf o kadar çok olmak isterdim ki her türlü yönden ortam daha iyiydi, sınav kaygısı yok. derslere asılırdım ama işte son pişmanlık fayda vermez biz şuan sana ne desek boş ne yapman gerekeni biliyorsun şuan yapmazsan ilerde seve seve yapacaksın hatta bununda bilincindesin. aynı şeyleri bende yaşadım ilerde zorlanacağımı bile bile yata yata geçirdim. şuan hepsi bana giriyor umarım erken fark edersin
88 ort knkm gereksiz ama biryandan kolay soruyorlardı ben tyt düzeyi öğreniyordum sınavlar herkes yapsın diye 7.sınıf seviyesi kitabı okuyan arklarım 95 alıyordu bizim okul tabii ki buEYW. Aldım. Başkalarının önerilerine de bakacağım.