Neler Yeni

Sınavlara Çalışamıyorum

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Zaten çalışamıyorsan videolara hiç mi hiç girişme.Okuyarak ve yazarak öğren.Arkadaslarindan not iste,kitapta yazanları özet geçir vs.Bu yöntemlerle çalış (yani okuyarak ve yazarak).Bence böyle çalışmalısın.Ben YouTubeda konu anlatımlarını sadece dizi izlerken arkada dursun diye açıyorum.Ve sana dediğim gibi çalışıyorum.9. sınıf ortalamam 92 geldi.
Şu yaşıma kadar defter yazmadım. Yazdıysam da asla kullanmadım. Başarımı etkilemedi. Kendi yazımı da okuyamıyorum. Yani yazma işine asla girişemem.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

MYSTIC

80+ Silver
Ve herkesin sınav haftası olduğu için o beton yetmez arkadaşın lise okumuyor olması lazım.Okumayan birinin de nasıl bileceğini veya hatırlayacağını bilemeyiz.O yüzden öyle bir şey beklemeyin.Zaten milyonda bir çıkar.Bir de o çıkan kişinin anlatım şeklini beğenmezseniz bir şeyleri yersiniz😀. Sırtınızı başka kişilere veya olması kesin olmayan durumlara yaslamayın.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Zaten çalışamıyorsan videolara hiç mi hiç girişme.Okuyarak ve yazarak öğren.Arkadaslarindan not iste,kitapta yazanları özet geçir vs.Bu yöntemlerle çalış (yani okuyarak ve yazarak).Bence böyle çalışmalısın.Ben YouTubeda konu anlatımlarını sadece dizi izlerken arkada dursun diye açıyorum.Ve sana dediğim gibi çalışıyorum.9. sınıf ortalamam 92 geldi.
haklı adam biyoda oku kitabı 97-98 alma garantili

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Hacı 10um valla hep son gün çalışıyom sınavlara hic düzenli calıstıgım olmadı lisede hep son gün bakalım nereye kadar

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

wake up to reality

80+ Silver
10. sınıfım son 1-2 hafta çalışırım diyordum 1 hafta kaldı hiç çalışasım yok, son birkaç gün çalışacam kesin geçen yıl hep öyle yaptım
(aslında son 1-2 hafta çalışacaktım ama izlediğim bir animeden dolayı pskiolojim bozuldu ondan hiçbir şey yapasım yok cuma okula gitmedim 3 günü boş boş yatarak geçirdim, sözde matematik full tekrar yapacaktım)

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
9. sınıftayım. Dersleri azıcık dinlediysem, deftere yazı yazdıysam, ödev yaptıysam ve kendi yazımı akıcı okuyabiliyorsam şeref yoksunuyum. Ve ve... Ve evet son 11 gün ve hala LOL oynuyorum. Yazının bu kadarını yazmam bile maçtan geldiğim için 40 dk sürdü. Şu 11 gün de çalışırsam sınavlarda iyi notlar alabilirim. LGS de de aynı şekilde oldu ama şu an sıfır. Hiç mi hiç çalışmıyorum. Otursam çalışırım ama kaynak bulmak da zor. Kaynak derken yazılı konu anlatımı (internet üzerinden) Sorum şu bana 9. sınıf 1. dönem 1. yazılı konularının konu anlatımının alayını atabilecek bir beton yetmez abimiz - ablamız var mı?
böyle diyerek 10. sınıfta sınıfta kalıyordum neyse ben jung oynuyom gel bi ara oyniyalım (yarın sınavım var benimde)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Çok geride değil misiniz ya?Biz olasiliktayiz
bizde bugün geçtik olasılığa ben gerideyim knk ağır geliyorum 2 kitap var es geçmek istemiyorum mat 90 ütü gelsin diğerleri şey vücüttan cımbızla kıl alma gibi

Spederman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Aziz Meral
9. sınıftayım. Dersleri azıcık dinlediysem, deftere yazı yazdıysam, ödev yaptıysam ve kendi yazımı akıcı okuyabiliyorsam şeref yoksunuyum. Ve ve... Ve evet son 11 gün ve hala LOL oynuyorum. Yazının bu kadarını yazmam bile maçtan geldiğim için 40 dk sürdü. Şu 11 gün de çalışırsam sınavlarda iyi notlar alabilirim. LGS de de aynı şekilde oldu ama şu an sıfır. Hiç mi hiç çalışmıyorum. Otursam çalışırım ama kaynak bulmak da zor. Kaynak derken yazılı konu anlatımı (internet üzerinden) Sorum şu bana 9. sınıf 1. dönem 1. yazılı konularının konu anlatımının alayını atabilecek bir beton yetmez abimiz - ablamız
Hayır 9 kadar zor değil dostum kendine güven "gerçekten" çalış yaparsın

Evet matematik çok önemli kesinlikle
knk 1 ci sınavlarda a b yok
genelde 1 ci sınavlarda a b yok

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
10. sınıfım son 1-2 hafta çalışırım diyordum 1 hafta kaldı hiç çalışasım yok, son birkaç gün çalışacam kesin geçen yıl hep öyle yaptım
(aslında son 1-2 hafta çalışacaktım ama izlediğim bir animeden dolayı pskiolojim bozuldu ondan hiçbir şey yapasım yok cuma okula gitmedim 3 günü boş boş yatarak geçirdim, sözde matematik full tekrar yapacaktım)
ben okulun başından beri cumaları gitmiyorum 9 gün devamsızlığım oldu hiç din almanca ve ingilizce görmediö

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom