Neler Yeni

DA hangi üniversitelerde

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi - Bilgisayar Programcılığı

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Dicle eem

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
@DOGANALPASLAN
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi- Bilim Tarihi.
Beni bul. Bi çay içelim.

İstanbul Özel Aydın - Bilg. Prog. Tam Burs.
İstanbul Özel Aydın - Bilg. Müh. Tam Burs. + Proje teşvik bursu
İstanbul Bilgi Üni. - Sivil Havacılık Tam Burs.
Anadolu Üni. AÖF - Sivil Havacılık Yöneticiliği

Anadolu Üni. AÖF - Yönetim Bilişim Sistemleri 0/1.5 ( ilk yılım )

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Neden terk? Hangi üni?
Bende aynı bölümü istiyorumda
nişantaşında okuyordum 1 sene okudum baktım hiçbir işe yaramıyor çünkü sektörü bilen bir eğitimci yok bende bıraktım udemy ve çeşitli kaynaklardan eğitimler aldım şuan 3d artist olarak çalışıyorum bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki ayda AAA bir stüdyoda işe başlıcam

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,414
İsim
Hacı
Erciyes Üniversitesi ilköğretim matematik öğretmenliği 4. sınıf.

RTS10

80+ Bronze
nişantaşında okuyordum 1 sene okudum baktım hiçbir işe yaramıyor çünkü sektörü bilen bir eğitimci yok bende bıraktım udemy ve çeşitli kaynaklardan eğitimler aldım şuan 3d artist olarak çalışıyorum bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki ayda AAA bir stüdyoda işe başlıcam
Öncelikle hayırlı olsun başarılar dilerim. Anladığım kadarıyla eğitimi iyi bulmadın. Sektör dediğin gibi ülkemiz de çok gelişmiş değil.
Bölümü önerir misin önermezsen alternatifi nedir? Ayrıca gireceğin stüdyoda hangi kriterlere dikkat ettiler?
Cevaplarsan sevinirim (Muğla Sıtkı Koçmanı düşünüyorum)

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Öncelikle hayırlı olsun başarılar dilerim. Anladığım kadarıyla eğitimi iyi bulmadın. Sektör dediğin gibi ülkemiz de çok gelişmiş değil.
Bölümü önerir misin önermezsen alternatifi nedir? Ayrıca gireceğin stüdyoda hangi kriterlere dikkat ettiler?
Cevaplarsan sevinirim (Muğla Sıtkı Koçmanı düşünüyorum)
Evet eğitimi iyi bulmadım ama bahçeşehir gibi bir üniversiteye gidebilirsen okumanı tavsiye ederim ama sıtkı koçmanında iyi olduğunu duymuştum. Zaten bu sektörde ilerlemek istiyorsan okuldan çok bir şey bekleme yeni bağlantılar ve çevreni genişletmek için okula gidebilirsin onun dışında sürekli kendini geliştir yabancı kaynakların içinden geç.
Stüdyo kriterlerine gelirsek , ilk olarak portfolyona bakıyorlar ondan sonra takım çalışması becerine bakıyorlar (insanlarla iletişim , geribildirim alma/verme vs.) zaten bunlara sahipsen işi kapıyorsun.
Alternatif olarak yazılım kısmında ilerlemek istiyorsan mühendislik bölümlerinden devam edip kendini oyun programlama alanında geliştirebilirsin. Sanat kısmında ilerlemek istiyorsan pek bir alternatif öneremem sadece yabancı kaynaklardan kendini geliştirmen lazım.
Ayrıca olabildiğince fazla konferanslara etkinliklere katıl bu sektördeki çevreni genişlet esela yarın gist var ben oraya gidicem ondan sonra motion capture konferansı var orayada gidicem vs vs.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bitti :/

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Dokuz Eylül hukuk, normalde mezun olmam lazımdı ama 1 tane 1 kredili seçmeli dersim kaldığı için 1 sene uzadı.

Alemdaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Görkem Türkgüven
ALKU İnsan Kaynakları Yönetimi okuyacağım her ne kadar yazılım istesem de eşeklik yapıp ders çalışmadığım için mahkum olduğum bölüm yine memnunum ama olsun hep bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği okumak istemiştim çalışmayı sevmediğim için ve bazı hocalarımla sorun yaşadığım için 9. Sınıfta okul hayatım bitti diğer seneleri sadece okumak için okudum
Bende Alkudeyim umarıma kanka bigün istediğin yazılım bölümünü bitirirsin

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
İstinye biyomedikal mühendisliği

B1L0