Beni bul. Bi çay içelim.
nişantaşında okuyordum 1 sene okudum baktım hiçbir işe yaramıyor çünkü sektörü bilen bir eğitimci yok bende bıraktım udemy ve çeşitli kaynaklardan eğitimler aldım şuan 3d artist olarak çalışıyorum bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki ayda AAA bir stüdyoda işe başlıcamNeden terk? Hangi üni?
Bende aynı bölümü istiyorumda
Öncelikle hayırlı olsun başarılar dilerim. Anladığım kadarıyla eğitimi iyi bulmadın. Sektör dediğin gibi ülkemiz de çok gelişmiş değil.nişantaşında okuyordum 1 sene okudum baktım hiçbir işe yaramıyor çünkü sektörü bilen bir eğitimci yok bende bıraktım udemy ve çeşitli kaynaklardan eğitimler aldım şuan 3d artist olarak çalışıyorum bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki ayda AAA bir stüdyoda işe başlıcam
Evet eğitimi iyi bulmadım ama bahçeşehir gibi bir üniversiteye gidebilirsen okumanı tavsiye ederim ama sıtkı koçmanında iyi olduğunu duymuştum. Zaten bu sektörde ilerlemek istiyorsan okuldan çok bir şey bekleme yeni bağlantılar ve çevreni genişletmek için okula gidebilirsin onun dışında sürekli kendini geliştir yabancı kaynakların içinden geç.Öncelikle hayırlı olsun başarılar dilerim. Anladığım kadarıyla eğitimi iyi bulmadın. Sektör dediğin gibi ülkemiz de çok gelişmiş değil.
Bölümü önerir misin önermezsen alternatifi nedir? Ayrıca gireceğin stüdyoda hangi kriterlere dikkat ettiler?
Cevaplarsan sevinirim (Muğla Sıtkı Koçmanı düşünüyorum)
Bende Alkudeyim umarıma kanka bigün istediğin yazılım bölümünü bitirirsinALKU İnsan Kaynakları Yönetimi okuyacağım her ne kadar yazılım istesem de eşeklik yapıp ders çalışmadığım için mahkum olduğum bölüm yine memnunum ama olsun hep bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği okumak istemiştim çalışmayı sevmediğim için ve bazı hocalarımla sorun yaşadığım için 9. Sınıfta okul hayatım bitti diğer seneleri sadece okumak için okudum
Hocam eski konuları yükseltmemeye özen gösterirsen sevinirim. Hayırlı forumlarBende Alkudeyim umarıma kanka bigün istediğin yazılım bölümünü bitirirsin