DA hangi üniversitelerde

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi - Bilgisayar Programcılığı

Dicle eem

@DOGANALPASLAN
Post automatically merged:

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi- Bilim Tarihi.
Beni bul. Bi çay içelim.

İstanbul Özel Aydın - Bilg. Prog. Tam Burs.
İstanbul Özel Aydın - Bilg. Müh. Tam Burs. + Proje teşvik bursu
İstanbul Bilgi Üni. - Sivil Havacılık Tam Burs.
Anadolu Üni. AÖF - Sivil Havacılık Yöneticiliği

Anadolu Üni. AÖF - Yönetim Bilişim Sistemleri 0/1.5 ( ilk yılım )

Neden terk? Hangi üni?
Bende aynı bölümü istiyorumda
nişantaşında okuyordum 1 sene okudum baktım hiçbir işe yaramıyor çünkü sektörü bilen bir eğitimci yok bende bıraktım udemy ve çeşitli kaynaklardan eğitimler aldım şuan 3d artist olarak çalışıyorum bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki ayda AAA bir stüdyoda işe başlıcam

Erciyes Üniversitesi ilköğretim matematik öğretmenliği 4. sınıf.

nişantaşında okuyordum 1 sene okudum baktım hiçbir işe yaramıyor çünkü sektörü bilen bir eğitimci yok bende bıraktım udemy ve çeşitli kaynaklardan eğitimler aldım şuan 3d artist olarak çalışıyorum bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki ayda AAA bir stüdyoda işe başlıcam
Öncelikle hayırlı olsun başarılar dilerim. Anladığım kadarıyla eğitimi iyi bulmadın. Sektör dediğin gibi ülkemiz de çok gelişmiş değil.
Bölümü önerir misin önermezsen alternatifi nedir? Ayrıca gireceğin stüdyoda hangi kriterlere dikkat ettiler?
Cevaplarsan sevinirim (Muğla Sıtkı Koçmanı düşünüyorum)

Öncelikle hayırlı olsun başarılar dilerim. Anladığım kadarıyla eğitimi iyi bulmadın. Sektör dediğin gibi ülkemiz de çok gelişmiş değil.
Bölümü önerir misin önermezsen alternatifi nedir? Ayrıca gireceğin stüdyoda hangi kriterlere dikkat ettiler?
Cevaplarsan sevinirim (Muğla Sıtkı Koçmanı düşünüyorum)
Evet eğitimi iyi bulmadım ama bahçeşehir gibi bir üniversiteye gidebilirsen okumanı tavsiye ederim ama sıtkı koçmanında iyi olduğunu duymuştum. Zaten bu sektörde ilerlemek istiyorsan okuldan çok bir şey bekleme yeni bağlantılar ve çevreni genişletmek için okula gidebilirsin onun dışında sürekli kendini geliştir yabancı kaynakların içinden geç.
Stüdyo kriterlerine gelirsek , ilk olarak portfolyona bakıyorlar ondan sonra takım çalışması becerine bakıyorlar (insanlarla iletişim , geribildirim alma/verme vs.) zaten bunlara sahipsen işi kapıyorsun.
Alternatif olarak yazılım kısmında ilerlemek istiyorsan mühendislik bölümlerinden devam edip kendini oyun programlama alanında geliştirebilirsin. Sanat kısmında ilerlemek istiyorsan pek bir alternatif öneremem sadece yabancı kaynaklardan kendini geliştirmen lazım.
Ayrıca olabildiğince fazla konferanslara etkinliklere katıl bu sektördeki çevreni genişlet esela yarın gist var ben oraya gidicem ondan sonra motion capture konferansı var orayada gidicem vs vs.

Bitti :/

Dokuz Eylül hukuk, normalde mezun olmam lazımdı ama 1 tane 1 kredili seçmeli dersim kaldığı için 1 sene uzadı.

ALKU İnsan Kaynakları Yönetimi okuyacağım her ne kadar yazılım istesem de eşeklik yapıp ders çalışmadığım için mahkum olduğum bölüm yine memnunum ama olsun hep bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği okumak istemiştim çalışmayı sevmediğim için ve bazı hocalarımla sorun yaşadığım için 9. Sınıfta okul hayatım bitti diğer seneleri sadece okumak için okudum
Bende Alkudeyim umarıma kanka bigün istediğin yazılım bölümünü bitirirsin

Geri