bilişim güvenliği teknolojisiPendik'te değil ama Sultanbeyli peronlar bana 7 durak uzakta 15 dk ya gidiyorum ordan biniliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz hangi bölümü okuyosunuz
bilişim güvenliği teknolojisiPendik'te değil ama Sultanbeyli peronlar bana 7 durak uzakta 15 dk ya gidiyorum ordan biniliyor
Siz hangi bölümü okuyosunuz
Güzel bölüm yolunuz açık olsun hocambilişim güvenliği teknolojisi
eyw sağolun sizindeGüzel bölüm yolunuz açık olsun hocam
Siz nerden gidiyorsunuz üniversiteye uniden hiç memnun degilmisineyw sağolun sizinde![]()
etrafında hiç bir şey olmaması ulaşım olarak akşama doğru çıkarsan üniden 14 s dolu binilmiyor birde saati var kodosandan biniyorsun orasıda ana baba günü sultanbeyli oradan bir otobüs daha sultanbeyli perondan da bir otobüs daha yapıyorum 14 s binemezsem 3 binersem 2 arabaSiz nerden gidiyorsunuz üniversiteye uniden hiç memnun degilmisin
Kozyatağından ulasim da var benim eve direk geliyor en kotu öyle yaparımetrafında hiç bir şey olmaması ulaşım olarak akşama doğru çıkarsan üniden 14 s dolu binilmiyor birde saati var kodosandan biniyorsun orasıda ana baba günü sultanbeyli oradan bir otobüs daha sultanbeyli perondan da bir otobüs daha yapıyorum 14 s binemezsem 3 binersem 2 araba
Bide her gün öğrenim varmı unide 5 günKozyatağından ulasim da var benim eve direk geliyor en kotu öyle yaparım
Adaletten sadece hukuğa geçiş var.adalet
her gün öğretim yokturKozyatağından ulasim da var benim eve direk geliyor en kotu öyle yaparım
Bide her gün öğrenim varmı unide 5 gün
Okey siz haftada kaç gün gidiyosunuzher gün öğretim yoktur
3 düOkey siz haftada kaç gün gidiyosunuz
evetTıp 6 senemi ?