şahin doğan
80+ Platinum
Direk 6 yıl.Yok 5 sene diye biliyordum hazırlık ile 6 olmuomuydu
Direk 6 yıl.Yok 5 sene diye biliyordum hazırlık ile 6 olmuomuydu
tabi uzmanlıktan sonar yan dal yapabiliyorsunuz o da 3 ile 5 sene sanırım bu kısıdman emin değilim mesela genel cerrah oluyorsunuz sonrada sallıyorum pediatri alanında yan dal yapıyorsunuz pediatrik genel cerrah oluyorsunuzdoktora diye bir şey yok uzmanlık yapabilrisiniz o da 3 ile 5 sene arasında bölümüze göre değişir asistan oluyorsunuz
Allah sabır versin ülkede 20 sene okuyosun bide gelip dnegesizin biri seni vurup öldürüyor doktorlara bu yüzden sonsuz saygım var kolay değil 6 sene okumak ciddenDirek 6 yıl.
Valla ben veterinerlik okuyorum acaba insanların hayvanını kurtaramazsam vs bende aynı duruma düşer miyim diye korkmuyor değilim. Veteriner bi abim var bazen anlatıyor genelde hayvanları ölen insanlar çok agresif davranıp saldırma düzeyine geliyormuş ama nedense haberlere hiç çıkmıyor.Allah sabır versin ülkede 20 sene okuyosun bide gelip dnegesizin biri seni vurup öldürüyor doktorlara bu yüzden sonsuz saygım var kolay değil 6 sene okumak cidden
işte bu yüzden konuştuğum uzmanlıkalrla alakalı hiçbir şey düşünmüyorum hatta çoğu arkadaşım düşünmüyor artık tek derdimiz dil öğrenmekAllah sabır versin ülkede 20 sene okuyosun bide gelip dnegesizin biri seni vurup öldürüyor doktorlara bu yüzden sonsuz saygım var kolay değil 6 sene okumak cidden
Hayvanlara bağlanıp yakını gibi kaybetme şeyine girenler oluyormuş bende duydum umarım öyle bir şey yaşamazsınız hocamValla ben veterinerlik okuyorum acaba insanların hayvanını kurtaramazsam vs bende aynı duruma düşer miyim diye korkmuyor değilim. Veteriner bi abim var bazen anlatıyor genelde hayvanları ölen insanlar çok agresif davranıp saldırma düzeyine geliyormuş ama nedense haberlere hiç çıkmıyor.
hacettepe matematikHangi Üniversite Hangi bölüm ?
hayvan sahipleri genelde hayvan çomarı oluyorlar kadının yüzüne 40 dikiş atılmış masum köpekler yapmaz hemcinsin yapmıştır köpeklerin üstüne atıyosun diye kadını linçleyenler var işin çok zorValla ben veterinerlik okuyorum acaba insanların hayvanını kurtaramazsam vs bende aynı duruma düşer miyim diye korkmuyor değilim. Veteriner bi abim var bazen anlatıyor genelde hayvanları ölen insanlar çok agresif davranıp saldırma düzeyine geliyormuş ama nedense haberlere hiç çıkmıyor.
PP'nin anlamı belli oldu deseneİgü uçak teknolojisi( mezun)