adaleti niye bıraktınız hocamİgü uçak teknolojisi( mezun)
İgü adalet (Yarıda bıraktım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Süleyman demirel üniversitesi adalet
adaleti niye bıraktınız hocamİgü uçak teknolojisi( mezun)
İgü adalet (Yarıda bıraktım)
Dgs ile hukuk istiyordum ama geçmek çok zor. Bende mühendisliğe geçiyim bari dedim. Umudum kalmadı.adaleti niye bıraktınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Süleyman demirel üniversitesi adalet
Ben de doğuştayım Endüstri ingilizceDoğuş üniversitesi bilgisayar
TanışalımBen de doğuştayım Endüstri ingilizce
benim hukuk amacım yok ama dgs ile 4 yıllık bir bölüme geçmek istiyorumDgs ile hukuk istiyordum ama geçmek çok zor. Bende mühendisliğe geçiyim bari dedim. Umudum kalmadı.
önerir misiniz? nasıldır?Doğuş üniversitesi bilgisayar
bahçeşehir üniversitesi yazılım mühendisliği %75 bursHangi Üniversite Hangi bölüm ?
Yazmayı düşündüm ama o kadar hayvanla ilgilenmek yemediCerrah paşa veterinerlik.
Bölümün ne? Her bölüme geçemiyorsun.benim hukuk amacım yok ama dgs ile 4 yıllık bir bölüme geçmek istiyorum
Benim çocukluk mesleğimdi sadece veterinerlik kazanmak vardı aklımda hep.Yazmayı düşündüm ama o kadar hayvanla ilgilenmek yemedi
Sevindim sizin adınıza öyle herkesin yapabileceği bir meslek değil başarılar dilerimBenim çocukluk mesleğimdi sadece veterinerlik kazanmak vardı aklımda hep.
Hocam vakıf üniversitelerinde bursu kesmek için öğrenci bırakma gibi bir olay var mıTürk Hava Kurumu Üniversitesi-Makine Mühendisliği
Daha yeni girdim ilk senem ama komşumun çocuğu oraya gittiği ve onun da çok önerdiği için yazıp gittim okul 3 katlı yürüyen merdiveni olsun teknolojik odaları olsun vs baya çok ve baya iyi gezip gördüm zaten Marmara üniversitesinden hocalar geldiği oluyor demişti eğitimi gayet iyi zaten eski vakıflardan yeni açılan Nişantaşı vs gibi kötü değil gayet iyiönerir misiniz? nasıldır?