Arama sonuçları: *

• Users: floscy
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. floscy

Okul müdürü Belge için para istiyor

birinin goruntusunu gizlice cekmenin yasak oldugunu umarim biliyosundur ve arti olarak resmiyette yap diyosun bunu meb'e sikayet et yeterli
  2. floscy

OBP puanım kırlır mı?

obp 1 kere kırılıyor sanırım
  3. floscy

Üniversite Okurken Devlet Memurluğu Yapmak

dışardan bitirirsin dediğin açıktan okumak mı? mühendislik bölümleri açıktan okunamıyor diye biliyordum
  4. floscy

Üniversitede devamsızlık nasıl hesaplanır?

haftalık alınıyor ünilerde devamsızlık saatlik değil
  5. floscy

DGS yerleştirme sonuçları açıklandı.

bu seneki kontenjanlar neden düşüktü bi sebebi var mı
  6. floscy

İngilizce proje ödevi yardım !!!

yok demek istediğim o değildi kendi seviyesine göre değiştirir içeriklerini cümlelerini işte bu örnekti sadece fikir versin diye direkt ödev cevabı değil
  7. floscy

düzenler olm o kadar da saf değildir herhalde bunu göndercek kadar :D
  8. floscy

evet de bsait zaten sen ben de yazarız bunu vakit kaybına gerek yok saadece
  9. floscy

basit bir tane
  10. floscy

Person 1: Hi there! Have you ever experienced a natural disaster before? Person 2: Yes, I have. I was actually living in an area that was hit by a hurricane a few years ago. It was a really scary experience. Person 1: Oh wow, that sounds terrifying. What was it like? Person 2: Well, it was...
  11. floscy

Mezuna Bırakmak Mantıklı Mı?

bilgisayar sektöründen ilerleyeceğim diyorsan bu sektörde üniversite diğerleri kadar önemli değil sonuç olarak 2yıllık ya da 4 yıllık üni bitirdikten sonra kendini geliştirememişsen her türlü vakit kaybı olur ve açıkta kalırsın 2 yıllıktan da kendini geliştirip güzel yerlerde iş bulabilirsin ama...
  12. floscy

Mezuna Bırakmak Mantıklı Mı?

türkçe ve matematik sınavı
  13. floscy

255 GÜNDE SIFIRDAN SAYISALDAN İLK 110 BİN YAPILIR MI ?

12 saat çalışcaksan bırak 110k yı ilk 30k ya bile girersin
  14. floscy

Meslek Lisesinden Üniversite Kazanılır Mı?

meslek lisesi ile dershane yollarını ayrı tut ayrı ders çalış çünkü meslek lisesinde gördüğün dersler dershanede göreceğin derslerin çok hafif kısımları tüm diikatini dershaneye çevir bence üniversite istiyorsan ve ailen o bölümü istiyolar diye sen niye o bölüme sıkışıyorsun ki sen okuyacaksın...
Top Bottom