thomashenry
80+
Önemli olan çok değil, doğru çalışmaktır dostum.12 saat çalışcaksan bırak 110k yı ilk 30k ya bile girersin
Birde okuduğunu anlamaya bence kitap ve paragrafta ihmal edilmemeliSistem çok çalışmaya değil düzenli çalışmaya dayalıdır ve düzenli bir şekilde çalışırsan tab2 başarırsın
Evet kesinlikle şuan 10.sınıfım ve bol bol paragraf çözüp kitap okuyorumBirde okuduğunu anlamaya bence kitap ve paragrafta ihmal edilmemeli
Hocam irademe güveniyorum genelde kafama koyduğum şeyleri full focus olup yapıyorum12 saat çalışabileceğine canı gönülden inanıyor musun?
Düzgün çalışırsan daha iyisini bile yaparsın.
Görücem o iradeyi 1 ay sonra.Hocam irademe güveniyorum genelde kafama koyduğum şeyleri full focus olup yapıyorum
valla hocam biliyorum çok zor ama dişimi sıkmam lazım rahat bir gelecek için öyle motive edeceğim kendimiGörücem o iradeyi 1 ay sonra.
Umarım başarırsın o kadar full focus çalışırsan zaten yapabilirsin.
Sadece soruyu anlaman gerekiyor.
Kademeli arttır çalışma süreni ilk bi 4 saat çalış sonraki hafta 6-7 böyle böyle arttır yoksa metabolizma uyum sağlıyamaz.
Hadi bakalım.valla hocam biliyorum çok zor ama dişimi sıkmam lazım rahat bir gelecek için öyle motive edeceğim kendimi