146 GÜNDE SAYISAL 240 BİN YAPILABİLİR Mİ

Ben sadece AYT'den 10 matematikle Sayısalda 400k da idim. Benden biraz daha fazla yapsan 200k ya girersin zaten.

Merhaba arkadaşlar sınava 146 gün var 146 günde sıfırdan sayısaldan 240 bin yapılabilir mi? günde 12 saat falan çalışacağım ( 12 saat çalışabilirim kendimi zorlayacağım çünkü )
Not: Sadece yapılır mı yapılamaz mı yazmanız yeterli benim için.
Düzenli bir şekilde çalışırsan 146 günde 50k bile yapabilirsin.İş sende bitiyo

Yapamazsın diyenlere asla aldırış etme. İmkansız diye bir şey yok. Ben de bu zamanlarda çalışmaya başlamıştım sınava ve şu an Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat bölümü okuyorum. Kendine mutlaka bir ders tablosu yap ve bol bol soru çöz. Tabi günlük çalışma saati de önemli. Ben günde en az 10 saat çalışıyordum. Hatta 15'i bile bulduğu çok olmuştur. Saati ayarlamak sana kalmış. Ben referans olması açısından yazıyorum. Ayrıca kendine KR Akademi'nin ders notlarını alabilirsin bayağı iyiler. Sorun olursa buraya ya da özelden yaz.
10 saat ne ya 3 saat çalışsam saat 9 oluyo ztn yemesi içmesi nası 10 saat çalışim

10 saat ne ya 3 saat çalışsam saat 9 oluyo ztn yemesi içmesi nası 10 saat çalışim
A senin okul da var gerçi doğru ya. Benim mezun senemdi o yüzden o kadar fazla çalıştım. O zaman sana önerim teneffüslerde ve öğle aralarında soru çözmen.

temeli olmayan biri için çok zor 50k olması için hem netleri yüksek olmalı hem de obpnin yüksek olması lazım
12 saat çalışırım diyor.Günlük düzenli bir şekilde çalışırsa çok kolay.Çevremden biliyorum.

Merhaba arkadaşlar sınava 146 gün var 146 günde sıfırdan sayısaldan 240 bin yapılabilir mi? günde 12 saat falan çalışacağım ( 12 saat çalışabilirim kendimi zorlayacağım çünkü )
Her türlü en az 70 80 bin yaparsın.

198k yapmıştım ben de geçen sene. Zor değil. Düzenli ve verimli 3-4 saat çalışma seni 150-200k arasına getirir.

Temelin hiç yoksa bu kadar sürede biraz zor ama yapılır. Temelin varsa üstüne koyarak rahat yapılır.

12 saat çalışırsan tabii olur, 4-5 saat çalışsanda gelir 250k. Çok zor bişey olduğunu düşünmüyorum zaten girenlerin çoğu sırf gösteriş olsun diye, sınava giriyorlar...

Yapılır temelin varsa ve dediğin gibi çalışırsa rahat yaparsın.

Geri