Antonio Montana
80+
Çok çalışma ile girilmez. Faydalı çalışma ile girilir dereceye. Eksiklerini kapatarak.Bende bugün başladım pek sanmıyorum 100k ya girebiliceğimi.
Çok çalışma ile girilmez. Faydalı çalışma ile girilir dereceye. Eksiklerini kapatarak.Bende bugün başladım pek sanmıyorum 100k ya girebiliceğimi.
Dostum.Öncelikle herkese esenlikler dostlarım hedefim sayısalda 240 bin bu kalan 130 günde sayısaldan 240 bin mümkün mü? Daha önce YKS girmiş ya da bilgisi olan dostlarım yardımcı olursanız sevinirim.
kanka gerçekten mi benim hedef 200-300 arasıydı gerçekten son aylarda yapamıcam diyip ders çalışmayı salmıştım eğer gerçekse bu bana büyük bi motive olucak. zaten netlerim nerdeyse bu seviyede.TYT'den 50, AYT'den 20 soru yapsan bile girersin. 240 bin çok düşük bir sıralama.
Evet böyle, puanGo'dan bak netlerine.kanka gerçekten mi benim hedef 200-300 arasıydı gerçekten son aylarda yapamıcam diyip ders çalışmayı salmıştım eğer gerçekse bu bana büyük bi motive olucak. zaten netlerim nerdeyse bu seviyede.
1 yıldır ortalama derece çalışıyorum hedefim 10k. İnanmazsan 1 milyona bile giremezsin.Bende bugün başladım pek sanmıyorum 100k ya girebiliceğimi.
Daha 4 ay var neye göre çalışmayı bıraktın?kanka gerçekten mi benim hedef 200-300 arasıydı gerçekten son aylarda yapamıcam diyip ders çalışmayı salmıştım eğer gerçekse bu bana büyük bi motive olucak. zaten netlerim nerdeyse bu seviyede.
Hocam zor.Ben 0 dan başlıyacağım dediğim gibi 50 net yapıyorum.4.5 ayda pek mümkün değil ama elimden geleni yapacağım.Çok çalışma ile girilmez. Faydalı çalışma ile girilir dereceye. Eksiklerini kapatarak.
Zoru geç, kolay bile. Lisede yaptığın gibi soruların yarısını cevaplasan sınavın zorluğuna göre 120-150 bin civarı geliyor. Biraz da çalışıp üzerine koyman yeterli.Hocam zor.Ben 0 dan başlıyacağım dediğim gibi 50 net yapıyorum.4.5 ayda pek mümkün değil ama elimden geleni yapacağım.
Hocam yardımcı olursanız sevinirim.Ben tembel bir öğrenciydim fakat temelim az çok var.Ne yapmam gerek ?Zoru geç, kolay bile. Lisede yaptığın gibi soruların yarısını cevaplasan sınavın zorluğuna göre 120-150 bin civarı geliyor. Biraz da çalışıp üzerine koyman yeterli.
Bu kadar kısa sürede 100 bine şaşıran arkadaşlara YÖK Atlas üzerinden ilk 1000'de kapatanların mezuniyet yıllarına bakmalarını tavsiye ediyorum.
TYT 50 yapsan AYT 30 çok rahat girersinÖncelikle herkese esenlikler dostlarım hedefim sayısalda 240 bin bu kalan 130 günde sayısaldan 240 bin mümkün mü? Daha önce YKS girmiş ya da bilgisi olan dostlarım yardımcı olursanız sevinirim.
Temelini geliştir. Fakat bu saatten sonra zor. Temelin olsa üstüne koyar yaparsın. Temel olmayınca işler daha da vahim duruma bürünüyor. Hiç mi temelin yok?Hocam yardımcı olursanız sevinirim.Ben tembel bir öğrenciydim fakat temelim az çok var.Ne yapmam gerek ?
0 değilim basit şeyleri biliyorum.Tyt bazı konuları bikiyorum.Ayt de diziler ve logaritma ve trigonometri az çok biliyorum.Temelini geliştir. Fakat bu saatten sonra zor. Temelin olsa üstüne koyar yaparsın. Temel olmayınca işler daha da vahim duruma bürünüyor. Hiç mi temelin yok?