Neler Yeni

İngilizce proje ödevi yardım !!!

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
düzenler olm o kadar da saf değildir herhalde bunu göndercek kadar :D
turnitin düzenlemeye bakmıyor yüzde olarak uyumluluk söylüyor. Yani düzenlese bile eşleşme yüzdesi yüksek olabilir.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
turnitin düzenlemeye bakmıyor yüzde olarak uyumluluk söylüyor. Yani düzenlese bile eşleşme yüzdesi yüksek olabilir.
yok demek istediğim o değildi kendi seviyesine göre değiştirir içeriklerini cümlelerini işte bu örnekti sadece fikir versin diye direkt ödev cevabı değil

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hocan genç biriyse ve teknolojiden bi' haber değilse bunun chatgpt'den hazırlandığını anlayabilir. Hangi sınıftasınız bilmiyorum ama eğer ortaokuldaysanız ortaokul için ileri düzey bir diyalog. Lisedeyseniz normal bir seviye. Hoca yazılı olarak gönderilmesini istiyorsa turnitin chatgpt'den alındığını anlar dikkatli olun.
hocamm kendin yaz demediki konuşucaz zaten karşılıklı geçen sene arkadaşım yaptı aynı şekil 80 verdi grammere filan bakıyor işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

chatgptyide bilemez herhalde 40 yaşında kadın

melidoas6

80+ Silver
En az 2 en fazla 3 dk lık karşılıklı diyalog bulmam gerek arkadaşımla yapıcam nereden bulabilirim.

Tartışma tarzı doğal afet, küresel ısınma gibi

Kendim düzgün yazamam muhtemelen İngilizcem kötü.

Ses kayıdı olarak atıcam hocaya

@johan @blupblupblup @melidoas6 @Eyisha @Ameyus
A:Hi, I've been bothered about global warming lately. What do you think about this subject?

B:Hello, global warming is a real problem and a serious problem. Air temperatures are increasing around the world, creating many negative products.

A: Yes, you are right. What can we do about it? B: First, we can take measures similar to fossil energies to reduce greenhouse gas revenues. We can also invest in renewable energy sources and borrow more sustainable culture.

A: That's correct. I am also concerned about the animals at risk. What do you think about that?

B: Yes, at-risk creatures are also a big problem. These creatures play an important role in our ecosystems and their exposure can upset the natural balance.

A: How can we solve these problems?

B: There are various ways to protect living things. For example, measures can be taken to protect natural areas and help living things reproduce.

A: Finally, the melting of the glaciers worries me too. What do you think about this?

B: Melting glaciers could flood many coastal cities and cause the ocean to rise.

A: What can we do differently?

B: Measures such as reducing the use of greenhouse gases, using more renewable energy and preventing climate change can be taken to prevent the melting of glaciers. In addition, special protection measures can be taken to protect the glaciers.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
En az 2 en fazla 3 dk lık karşılıklı diyalog bulmam gerek arkadaşımla yapıcam nereden bulabilirim.

Tartışma tarzı doğal afet, küresel ısınma gibi

Kendim düzgün yazamam muhtemelen İngilizcem kötü.

Ses kayıdı olarak atıcam hocaya

@johan @blupblupblup @melidoas6 @Eyisha @Ameyus
yazardım da üşendim hem arkadaş chatgpt ile gayet güzel bir diyalog kurmuş onu kullan iyi duruyor sırıtmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,964
Üyeler
166,458
Son üye
egecihan07
Top Bottom