Arama sonuçları: *

1. frknhrmnc

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

pomodoro tekniğini araştır. 1719145534 Barış özcanın videosunu izleyebilirsin.
  2. frknhrmnc

Özel eğitim öğretmenliği okumalı mıyım?

Hem özelde hemde devlette en kolay iş bulan branş. Atandıktan sonra zorunlu hizmetin ardından en kolay yer değiştirebileceğin branş. Çalışma saatleri kısa. İlkokul öğretmeni gibi erken çıkıyorlar. Zor öğrenci denk gelirse çok zor bir meslek ama uygulama okulu gibi yerlerde hafif düzey...
  3. frknhrmnc

8.sinif bumerang sosyal 32 li deneme cevap anahtari lutfen

Bakıp işaretleyeceksen sadece kendini kandıracağını unutma. Çözmeye çalış.
  4. frknhrmnc

🚨Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...

Kimse kalmıyor zaten. En son ne zaman birinin sınıfta kaldığını gördünüz?
  5. frknhrmnc

Matematiği Geliştirmenin Yolları

Temel yöntem konu test deneme şeklinde tabi ama uygulayıp sonuç alamamışsın. Çözümlü soru videoları izleyip mümkün olduğu kadar çok soru tipi tanımaya çalışman gerekiyor. Konu anlatımına çalıştıktan sonra çözümlü sorulara biraz bak sonrasında soru çözümüne geç konu anlatımında not alarak çalış...
  6. frknhrmnc

Ders çalışma ortamı nasıl olmalı ?

İstanbulu çok bilmiyorum ama her taraf kütüphanedir. Deneyerek bul bence.
  7. frknhrmnc

Ders çalışma ortamı nasıl olmalı ?

Çok abartılı bir ses değilse alışmaya çalış sınavlarda gürültülü olabiliyor. Sesten etkilenmemek önemli bir avantaj olur. Onun dışında bulunduğun şehirdeki kütüphaneyi kullanabilirsin.
  8. frknhrmnc

Başarıda zeka mı önemlidir yoksa çalışmak mı?

Zeka senin potansiyelindir. Öğrenme hızındır. Tabi ki çalışmadan hiç bir şey olmaz ama zeki insan çalıştığı zaman çok daha yüksek becerilere çok daha hızlı erişir. Sadece zeka tabii ki yeterli değil.
Top Bottom