Neler Yeni

Özel eğitim öğretmenliği okumalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uluç
Arkadaşlar YKS sözelden hazırlanıyorum ve biliyorsunuz ki sözelde önü açık bölüm yok denecek kadar az. Ailemin ekonomik durumu pek iyi olmadığından pragmatist olmak zorundayım. Mezun olduğumda işimi elime almış olmam gerekiyor yani. Tavsiyeleriniz nelerdir? Tarih ve teolojiye çok ilgim var fakat kültür olsun diye okuyamam çünkü mezun olunca (lisans-y.lisans farketmeksizin) çalışmam gerekecek. Özel öğretim öğretmenliği okuyanlar ya da çevresinde bu işi yapanlar varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim.

Rulep

80+ Gold
önü açık diye duymuştum şuan hala böyle mi bilmiyorum bence sözelde okunacak tek bölüm o

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uluç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önü açık diye duymuştum şuan hala böyle mi bilmiyorum bence sözelde okunacak tek bölüm o
Hocam sözelde cidden çok istediğim bölümler var ama uzun süre işsiz olma lüksüm yok. Önü açık evet.

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Hem özelde hemde devlette en kolay iş bulan branş. Atandıktan sonra zorunlu hizmetin ardından en kolay yer değiştirebileceğin branş. Çalışma saatleri kısa. İlkokul öğretmeni gibi erken çıkıyorlar. Zor öğrenci denk gelirse çok zor bir meslek ama uygulama okulu gibi yerlerde hafif düzey öğrencilerle çalışırsan kolay ve keyifli. Senin yapına ve isteklerine bağlı.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uluç
Hem özelde hemde devlette en kolay iş bulan öğretmenlik. Atandıktan sonra zorunlu hizmetin ardından en kolay yer değiştirebileceğin branş. Çalışma saatleri kısa. İlkokul öğretmeni gibi erken çıkıyorlar. Zor öğrenci denk gelirse çok zor bir meslek ama uygulama okulu gibi yerlerde hafif düzey öğrencilerle çalışırsan kolay ve keyifli. Senin yapına ve isteklerine bağlı.
Pürüzleri olsa da isteklerimi karşılıyor. En azından bir geçiş olur.

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emir Şahbaz
Arkadaşlar YKS sözelden hazırlanıyorum ve biliyorsunuz ki sözelde önü açık bölüm yok denecek kadar az. Ailemin ekonomik durumu pek iyi olmadığından pragmatist olmak zorundayım. Mezun olduğumda işimi elime almış olmam gerekiyor yani. Tavsiyeleriniz nelerdir? Tarih ve teolojiye çok ilgim var fakat kültür olsun diye okuyamam çünkü mezun olunca (lisans-y.lisans farketmeksizin) çalışmam gerekecek. Özel öğretim öğretmenliği okuyanlar ya da çevresinde bu işi yapanlar varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim.
Önü kesinlikle açık ama özel eğitim öğrencilerinin zorluğunu bilerek bu bölümü seçmeni öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uluç
Bir şeylerden feragat etmeden ilerlenmiyor maalesef. Hakkımızda hayırlısı olsun.

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
Okunur, keza ablam özel eğitim öğretmeni öğlen 1 de gidiyor 3-4 gibi çıkıyor okulda 1-2 öğrencisi var. Tabi bir tanıdığım keza özel eğitim öğretmeni onun da 6 öğrencisi var 1 dan 3 e kadar çalışıyor. Çok rahat ama sorumluluğu yüksek bir meslek. Zihinsel olarak dayanıklılık gerektiren bir bölüm umarım hayırlısı olur dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,987
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom