Neler Yeni

Matematiği Geliştirmenin Yolları

fahri can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
fahri can ko-**
Merhaba arkadaşlar, matematiğe onca zaman ve onca kitap çözmeme rağmen yine yapamıyorum. Mert hocanın TYT kampını izliyorum sonra teste geçiyorum malum 2024 YKS sınavına gireceğim ve zaman kısıtlı, ondan teste geçtikten sonra da öylece kalıyorum. abi ondan sonra o testte tüm video çözümlerini izliyorum izledikten sonra 2.test kitabıma geçiyorum yine onda da yapamıyorum. Yani bana bir şey önerin yapayım.
Temelim 0. Şu an basit eşitsizlikteyim ilerliyorum, normal mi böyle olması? her sabah problem çözüyorum. Her hafta denemelere giriyorum matta 5 net falan çıkıyor. Branş denemesi almayı düşünüyorum. Testi çözemeyince üzülüyorum salasım geliyor. Konudan 2 test kitabı bir de ayrıca video izleyerek diğer konuya geçiyorum ama test kitapların hepsini video çözümü izliyorum kendim çözemiyorum lanet olsun. Hedefim hukuk ve onun içinde matematik lazım İlk 60 bine girmem lazım.

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
aktif matematik al kanka ondan başla ilk önce sonrasında ise ufak ufak devam et bir anda problem çözmeye falan kalma bir de mentalini koru çünkü önünde çok zaman var emin ol yaparsın istediğin sıralamayı

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Merhaba arkadaşlar, matematiğe onca zaman ve onca kitap çözmeme rağmen yine yapamıyorum. Mert hocanın TYT kampını izliyorum sonra teste geçiyorum malum 2024 YKS sınavına gireceğim ve zaman kısıtlı, ondan teste geçtikten sonra da öylece kalıyorum. abi ondan sonra o testte tüm video çözümlerini izliyorum izledikten sonra 2.test kitabıma geçiyorum yine onda da yapamıyorum. Yani bana bir şey önerin yapayım.
Temelim 0. Şu an basit eşitsizlikteyim ilerliyorum, normal mi böyle olması? her sabah problem çözüyorum. Her hafta denemelere giriyorum matta 5 net falan çıkıyor. Branş denemesi almayı düşünüyorum. Testi çözemeyince üzülüyorum salasım geliyor. Konudan 2 test kitabı bir de ayrıca video izleyerek diğer konuya geçiyorum ama test kitapların hepsini video çözümü izliyorum kendim çözemiyorum lanet olsun. Hedefim hukuk ve onun içinde matematik lazım İlk 60 bine girmem lazım.
Benim de Temelim 0, lgs de de matematik dışında her dersi yapmıştım. Son 2 aydır Mert hocanın tyt kampını izliyorum ben de ve Bence Mert hoca çok güzel anlatıyor. Hocanın sorularını dikkatli dinle, not al. sonra kendin soruya dön tekrar bak.
Elimde 3-4-5 var, bu sene almıştım ve yapamamıştım. Mert hocayı izledikten sonra o kadar kolay geldi ki 3-4-5

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Benim de Temelim 0, lgs de de matematik dışında her dersi yapmıştım. Son 2 aydır Mert hocanın tyt kampını izliyorum ben de ve Bence Mert hoca çok güzel anlatıyor. Hocanın sorularını dikkatli dinle, not al. sonra kendin soruya dön tekrar bak.
Elimde 3-4-5 var, bu sene almıştım ve yapamamıştım. Mert hocayı izledikten sonra o kadar kolay geldi ki 3-4-5
Hangi konu-ünitelerde yardımı dokundu?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şunu sana rahatlıkla söyleyebilirim ki Mert Hoca videolarında bilmen gereken her şeyi veriyor. Yani sadece o videolardan öğrendiklerinle testleri çözebilirsin. Sadece şu önemli çözdüğün testi senin seviyende mi? Farz-ı misal senin seviyende, o zaman demek ki bir şeyler eksik. Konuyu tam öğrenmiyorsun. O videoları hakkıyla öğren. Yani 3 saat çalışıyorsun diyelim 5 saat çalış ama öğren. Şunu da söylemek istiyorum. Kendini yetersiz olarak görme eğilimin varsa olmasın. Yani yetersiz değilsin. Sadece doğru ve tam bir şekilde öğrenmedin.

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Temel yöntem konu test deneme şeklinde tabi ama uygulayıp sonuç alamamışsın. Çözümlü soru videoları izleyip mümkün olduğu kadar çok soru tipi tanımaya çalışman gerekiyor. Konu anlatımına çalıştıktan sonra çözümlü sorulara biraz bak sonrasında soru çözümüne geç konu anlatımında not alarak çalış önemli noktaları renkli kalemler kullanarak not al.

Selin0935

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selin D.
aktif matematik al kanka ondan başla ilk önce sonrasında ise ufak ufak devam et bir anda problem çözmeye falan kalma bir de mentalini koru çünkü önünde çok zaman var emin ol yaparsın istediğin sıralamayı
Matematikçi olarak buna katılıyorum kesinlikle böyle kolay bir kitap al (ant. matta olabilir.)

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Bende matematiği ne kadar çalışsam da zor anlayan biriyim, karekök 0 ile temelimi geliştirdim sonra tasarıyı felan çözmeye çalıştım. Bazen gerçekten olmayınca olmuyor ama soru çözme alışkanlığın arttıkça kolaylaşmaya başlıyor. Youtube da benim hocam'ı tavsiye ederim. Tasarıya da bakabilirsin ama bence o biraz daha ileri seviyeye kaçıyor.

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
ben de 5le basladım yksde 35 yaptım çöze çöze gelişiyor hiç yapamıyorsan karekök sıfır çöz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,991
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom