fahri can
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- fahri can ko-**
Merhaba arkadaşlar, matematiğe onca zaman ve onca kitap çözmeme rağmen yine yapamıyorum. Mert hocanın TYT kampını izliyorum sonra teste geçiyorum malum 2024 YKS sınavına gireceğim ve zaman kısıtlı, ondan teste geçtikten sonra da öylece kalıyorum. abi ondan sonra o testte tüm video çözümlerini izliyorum izledikten sonra 2.test kitabıma geçiyorum yine onda da yapamıyorum. Yani bana bir şey önerin yapayım.
Temelim 0. Şu an basit eşitsizlikteyim ilerliyorum, normal mi böyle olması? her sabah problem çözüyorum. Her hafta denemelere giriyorum matta 5 net falan çıkıyor. Branş denemesi almayı düşünüyorum. Testi çözemeyince üzülüyorum salasım geliyor. Konudan 2 test kitabı bir de ayrıca video izleyerek diğer konuya geçiyorum ama test kitapların hepsini video çözümü izliyorum kendim çözemiyorum lanet olsun. Hedefim hukuk ve onun içinde matematik lazım İlk 60 bine girmem lazım.
Temelim 0. Şu an basit eşitsizlikteyim ilerliyorum, normal mi böyle olması? her sabah problem çözüyorum. Her hafta denemelere giriyorum matta 5 net falan çıkıyor. Branş denemesi almayı düşünüyorum. Testi çözemeyince üzülüyorum salasım geliyor. Konudan 2 test kitabı bir de ayrıca video izleyerek diğer konuya geçiyorum ama test kitapların hepsini video çözümü izliyorum kendim çözemiyorum lanet olsun. Hedefim hukuk ve onun içinde matematik lazım İlk 60 bine girmem lazım.