Kanka zeka yoksa çalışmakla pek olmuyor zeka da önemli ama zeka varken hiç çalışmassanda olmuyor ikiside oldukça önemliZekayı savunacağım bir münazaram var bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim
doğrudur hocam ama zekayı savunacağım için pek kendi görüşümü belli edemiycemKanka zeka yoksa çalışmakla pek olmuyor zeka da önemli ama zeka varken hiç çalışmassanda olmuyor ikiside oldukça önemli
ıkısıdeZekayı savunacağım bir münazaram var bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim
tamam hocam ucudemecbur zekayı savunmalıyım hocam
hocam simdi benim zekam var. kafamda hk gaming katli ay pardon 10 katli bina dusunuyorum ama calismiyorum bu nasil gerceklesebilir mantiken? ya hicbiri ya ikisi benceBana göre zeka daha önemlidir. Münazaraya göre yorumlayacak olursam yüksek katlı bir bina yaptığını düşün, zeka binanın temelini çalışma ise büyük çoğunluk olarak gözüken üst katları temsil eder. Karşıdan bakınca çalışma daha çoğunlukta olabilir ama temel çürükse bütün katlar çökecektir. Türk eğitim sisteminde bu örnekleri göstermeye kalkma, Tr eğitim sisteminde zekanın hiçbir önemi yok. Üniversite çalışkan aptallarla doluydu.