Arama sonuçları: *

1. gokhan.url

12,17 yüzdelik dilimle 11,45 lik liseye gidilirmi TERCİH ÇOK YAKINDA YAPILMAS LAZIM

denemekte fayda 18 lik dilimdeydim 16 dilimlik yazdım çıkmadı bana sana çıkabilir yaz
  2. gokhan.url

Bitirir bitirmez iyi maaşla iş bulunacak bölüm önerisi.

yazılım geleceğin mesleği artık her şey bilgisayar ortamında olduğundan dolayı çok iyi ve zor meslek
  3. gokhan.url

Bitirir bitirmez iyi maaşla iş bulunacak bölüm önerisi.

yazılım turizm ticaret
  4. gokhan.url

İngilizce geliştirmek için uygulama önerisi

kelimeyi uygulamalarda öğrenmeyi çok denedim ama güzel bir şey bulamadım film dizi izlerken çok gelişti
  5. gokhan.url

hiç lgs'de düşük aldığınız için aileniz sizi dövdümü?

350 puan almıştım bu çalışmam ile bu kadar puan beklemiyorlardı kızmadılar ama bu puan ile hiçbir yere gidemedim obp ile girdim
  6. gokhan.url

son günlerde lgs ye çalışsam kaç alırım

matematiğim mükemmeldi denemelerde falan en az 15 net çekiyordum 5 net almıştım son 1 hafta çalışma ile 350 puan
  7. gokhan.url

Matematik Temelim Yok Ne Yapmalıyım?

Arkadaşın önerdiği gibi rehber Matematik tektir. 7-8 temeli önemli bütün bölümlerini izleyip birde konu tekrarı yaparsan emin ol çok başarılı olursun
  8. gokhan.url

Fen lisesi mi Anadolu mu

gençliğini ders çalışarak geçirmek istiyorsan fen lisesi benim de puanım yetiyordu ama onun yerine iyi bir anadoluya gittim ve çok rahatım derslerde hiçbir zorluk yok
  9. gokhan.url

Sorunun cevabi 8. Sinif fen

Y 4 kare tabanı 2 4/2 X 4 kare tabanı 1 4/1 Z 4 kare tabanı 1 4/1 Z/X 4/1.1/4=4/4=1 Elimden geldiğinde güzel bir şekilde anlatmaya çalıştım, yanlışsam düzeltin
  10. gokhan.url

Ertelenen yazılıların konuları nasıl olcak

Bir hoca farklı bir hoca farklı diyor ama bence o güne kadar olan konular olur
  11. gokhan.url

Canlı Derslerde konuşamamak

ben de öyleydim zamanla alışıyor hocalar soru sorunca cevaplıyordum şimdi sormadan cevaplıyorum arkadaşların değiştiyse normaldir
Top Bottom