Neler Yeni

Ertelenen yazılıların konuları nasıl olcak

Ariseks

80+ Gold
1.dönemde yazılılar ertelenmişti ama biz önceden olmuştuk ama ertelenenlerde bizle aynı konulardan girdiler
Şimdi 2. Dönem için olan okullar var ama bizim gibi ertelenenler onların girdiği konulardan mı giricek yoksa o zamana kadar işlenilenlerden mi?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Konuları zamanı gelince söylerler zaten. 2.sınavların yapılacağını hiç düşünmüyorum.

mfimmel

80+ Silver
Bunu hocalara sormak buraya sormaktan daha mantıklı olmaz mıydı sonuçta hocadan hocaya değişebiliyor sınavda çıkabilecek konular.

Ariseks

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu hocalara sormak buraya sormaktan daha mantıklı olmaz mıydı sonuçta hocadan hocaya değişebiliyor sınavda çıkabilecek konular.
Bizim Hocaların yaptığı tek şey görüldü atmak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuları zamanı gelince söylerler zaten. 2.sınavların yapılacağını hiç düşünmüyorum.
Ben yapılcağından eminim deniz zamanı geliyor

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
1.dönemde yazılılar ertelenmişti ama biz önceden olmuştuk ama ertelenenlerde bizle aynı konulardan girdiler
Şimdi 2. Dönem için olan okullar var ama bizim gibi ertelenenler onların girdiği konulardan mı giricek yoksa o zamana kadar işlenilenlerden mi?
Bir hoca farklı bir hoca farklı diyor ama bence o güne kadar olan konular olur

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşlar, olmama ihtimalini unutun. Ülkenin çeyreği, 2. sınavlara girdi -ben dahil- ve bittiler.
Olmayanları, muaf tutmaları imkansız. Siz de olacaksınız ya da girenlerin sınavlarını, iptal edecekler.
Fakat böyle bir şey olacağını sanmıyorum, ne okullar ne de öğrenciler isterler. Mayıs'ta olacaksınızdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,722
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom