İşsiz olanlar dm gelebilirÖyle bir meslek yok. Türkiyedeyiz. Kendini üniversitede çok iyi geliştirmezsen işsiz kalıyorsun.
Bu tamamen sana bağlı. Yazılımda kendini ne kadar geliştirebilirsen o kadar ilerlersin. Kuzenim Ankara Gazi bilgisayar mühendisliği bölümünden derece ile mezun oldu. Yaklaşık 1.5 sene asgari ücret ile tecrübe kazanmak adına çalıştı. Şuan tecrübesine göre iyi kazanıyor kendini her gün geliştirmeye devam ettiği için daha da teklifler geliyor. Olay sensin yani. Öyle üniden mezun olayım direk 10 milyarlık iş bulayım zor.Selam arkadaşlar soru başlıktadır kana dayanamıyorum o yüzden tıp olmaz önerilerinizi bekliyorum
yazılım turizm ticaretSelam arkadaşlar soru başlıktadır kana dayanamıyorum o yüzden tıp olmaz önerilerinizi bekliyorum
yazılım geleceğin mesleği artık her şey bilgisayar ortamında olduğundan dolayı çok iyi ve zor meslekYazılılm okyanlar tam olarak ne iş yapıyorlar tanıdıklarımdan bazıları makine oku diyor sence?
En doğru yorum.Öyle bir meslek yok. Türkiyedeyiz. Kendini üniversitede çok iyi geliştirmezsen işsiz kalıyorsun.
Para biriktirdikten sonra ticaret ile uğraşmak istiyorum o yüzden maaşa önem veriyorumBence saçma bir soru senin hangi bölüme ilgin varsa onu okumalısın. Eğer maaşa bağlı ve sevmediğin bir bölümü okursan ilk başlarda sıkıntı olmaz ama daha sonra pişman olabilirsin.