Neler Yeni

Bitirir bitirmez iyi maaşla iş bulunacak bölüm önerisi.

Doğuhan

80+ Silver
Selam arkadaşlar soru başlıktadır kana dayanamıyorum o yüzden tıp olmaz önerilerinizi bekliyorum

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Yazılım,mühendislik

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Öyle bir meslek yok. Türkiyedeyiz. Kendini üniversitede çok iyi geliştirmezsen işsiz kalıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir Kaya DEMİR
Hangi bölümü okursan oku en iyisinden olursan her bölümde bulursun

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Selam arkadaşlar soru başlıktadır kana dayanamıyorum o yüzden tıp olmaz önerilerinizi bekliyorum
Bu tamamen sana bağlı. Yazılımda kendini ne kadar geliştirebilirsen o kadar ilerlersin. Kuzenim Ankara Gazi bilgisayar mühendisliği bölümünden derece ile mezun oldu. Yaklaşık 1.5 sene asgari ücret ile tecrübe kazanmak adına çalıştı. Şuan tecrübesine göre iyi kazanıyor kendini her gün geliştirmeye devam ettiği için daha da teklifler geliyor. Olay sensin yani. Öyle üniden mezun olayım direk 10 milyarlık iş bulayım zor.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bence saçma bir soru senin hangi bölüme ilgin varsa onu okumalısın. Eğer maaşa bağlı ve sevmediğin bir bölümü okursan ilk başlarda sıkıntı olmaz ama daha sonra pişman olabilirsin.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Yazılılm okyanlar tam olarak ne iş yapıyorlar tanıdıklarımdan bazıları makine oku diyor sence?
yazılım geleceğin mesleği artık her şey bilgisayar ortamında olduğundan dolayı çok iyi ve zor meslek

Doğuhan

80+ Silver
Bence saçma bir soru senin hangi bölüme ilgin varsa onu okumalısın. Eğer maaşa bağlı ve sevmediğin bir bölümü okursan ilk başlarda sıkıntı olmaz ama daha sonra pişman olabilirsin.
Para biriktirdikten sonra ticaret ile uğraşmak istiyorum o yüzden maaşa önem veriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,724
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom