kelimeyi uygulamalarda öğrenmeyi çok denedim ama güzel bir şey bulamadım film dizi izlerken çok geliştiİngilizce grammer ve kelime öğrenebileceğim uygulama var mı telefonu açımca karşına çıkıp soran vs yada cidden iyi öğreten sizinde kullandığınız?
Ben ingilizce videolar izleyerek kendimi geliştirmiştim eğer orta seviye ingilizcen varsa youtubeden ingilizce (çok anlamazsan altyazıyla) izleyip kendini geliştirebilirsinİngilizce grammer ve kelime öğrenebileceğim uygulama var mı telefonu açımca karşına çıkıp soran vs yada cidden iyi öğreten sizinde kullandığınız?
arkadaşlara katılıyorum kendini o dile maruz bırakman lazım öbür türlü sadece grammer öğrenirsin.İngilizce grammer ve kelime öğrenebileceğim uygulama var mı telefonu açımca karşına çıkıp soran vs yada cidden iyi öğreten sizinde kullandığınız?
bir diziyi önce türkçe altyazılı sonra ingilizce altyazılı izleyebilirsinarkadaşlara katılıyorum kendini o dile maruz bırakman lazım öbür türlü sadece grammer öğrenirsin.
İngilizce konuşmak ve anlamak ingilizcem orta seviyenin biraz altında diyebilirimGramer için YouTube kanallarına bakabilirsin. Voscreen güzel bir uygulama kulağını geliştirir kelime de öğrenebilirsin. Quizlet kelime uygulaması arama kısmına öğrenmek istediğin kelime gruplarını yazıp bulabilirsin veya kendin set oluşturabilirsin. Bu ikisi ücretsiz uygulamadır. Amacın ne onu söylersen sana daha iyi yardımcı olabilirim. Amacın ingilizce konuşmak mı yoksa bir sınava hazırlanmak veya akademik bir ingilizce mi ?