Neler Yeni

İngilizce geliştirmek için uygulama önerisi

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
İngilizce grammer ve kelime öğrenebileceğim uygulama var mı telefonu açımca karşına çıkıp soran vs yada cidden iyi öğreten sizinde kullandığınız?

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
İngilizce grammer ve kelime öğrenebileceğim uygulama var mı telefonu açımca karşına çıkıp soran vs yada cidden iyi öğreten sizinde kullandığınız?
kelimeyi uygulamalarda öğrenmeyi çok denedim ama güzel bir şey bulamadım film dizi izlerken çok gelişti

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Ben ingilizce videolar izleyerek kendimi geliştirmiştim eğer orta seviye ingilizcen varsa youtubeden ingilizce (çok anlamazsan altyazıyla) izleyip kendini geliştirebilirsin

N0XI

80+ Bronze
arkadaşlara katılıyorum kendini o dile maruz bırakman lazım öbür türlü sadece grammer öğrenirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlara katılıyorum kendini o dile maruz bırakman lazım öbür türlü sadece grammer öğrenirsin.
bir diziyi önce türkçe altyazılı sonra ingilizce altyazılı izleyebilirsin

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Gramer için YouTube kanallarına bakabilirsin. Voscreen güzel bir uygulama kulağını geliştirir kelime de öğrenebilirsin. Quizlet kelime uygulaması arama kısmına öğrenmek istediğin kelime gruplarını yazıp bulabilirsin veya kendin set oluşturabilirsin. Bu ikisi ücretsiz uygulamadır. Amacın ne onu söylersen sana daha iyi yardımcı olabilirim. Amacın ingilizce konuşmak mı yoksa bir sınava hazırlanmak veya akademik bir ingilizce mi ?

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gramer için YouTube kanallarına bakabilirsin. Voscreen güzel bir uygulama kulağını geliştirir kelime de öğrenebilirsin. Quizlet kelime uygulaması arama kısmına öğrenmek istediğin kelime gruplarını yazıp bulabilirsin veya kendin set oluşturabilirsin. Bu ikisi ücretsiz uygulamadır. Amacın ne onu söylersen sana daha iyi yardımcı olabilirim. Amacın ingilizce konuşmak mı yoksa bir sınava hazırlanmak veya akademik bir ingilizce mi ?
İngilizce konuşmak ve anlamak ingilizcem orta seviyenin biraz altında diyebilirim

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Bunun için gramere çok odaklanmana gerek yok ki sana uygulamalar ingilizce öğretmez. Dil öyle uygulamalardan öğrenilecek bir şey değil kardeşim. Orta düzeyde konuşabilmek için sana önerim FK language kanalını takip etmen. YouTube kanalı ve bende onu takip ediyorum. O hocanın söylediklerini yapman senin için yeterli olacak emin ol. Ama istikrarlı bir şekilde devam edeceksin. Voscreen ile kulağını geliştirmeye de devam etmelisin. Gerekli olan gramer bilgini de o kanaldan temin edeceksin zaten. İngilizce konuşmak konuşman gerekiyor bunun için bir çok uygulama var yabancı arkadaş edinebileceğin ne kadar çok konuşursan o kadar ilerlersin bunun dışında herhangi bir formül yok ve zaten ingilizce kelimeleri ezberleme yeterli olmaz o kelimeleri kullanarak ezberlemen gerekiyor cümle içinde kullanmadığım kelimeler 2 gün sonra uçup gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,728
Üyeler
162,051
Son üye
Raijinn
Top Bottom