Arama sonuçları: *

• Users: grimlex
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. grimlex

TYT 2022 nasıl geçti?

baraj kalkınca herkes giriyo işte
  2. grimlex

TYT 2022 nasıl geçti?

Okumanın yaşı yoktur da lan 50 yaşında dayılarla ablalarala sınıva girdim.Benim sınıf yaşlılar heyeti gibiydi dfhxbcvg
  3. grimlex

Üniversite Askerlik Erteleme

şuanda 2021 12. ayı gösteriyor o zaman okula girince uzatayım
  4. grimlex

şuanda da okul olmadan erteleme yapabiliyormuyum
  5. grimlex

Tamam o zaman okula girdikten sonra tecil yaptırcaz.Çok teşekkür ederim.
  6. grimlex

yani olur dimi bi sorun çıkmaz
  7. grimlex

Dostlar olay şöyle geçen sene ilk kez sınava girdim.Açıktan bir bölüm yazdım fakat hiç beğenmediğimin için bıraktım.Dönem yenilemedim.Neyse şuan benim askerlik sene sonu görünüyor.Ben bu sene yine sınava giricem.Açıktan bir bölümü yazıcam.Askerlik uzar mı ? Yoksa bir etki etmez mi ? Bilgisi olan...
  8. grimlex

YKS EK TERCİH Yardım

açıköğretim tercih yaptım genede aynımı
  9. grimlex

YKS EK TERCİH Yardım

SELAMLAR aklımı karıştıran büyük bir soru var ben tercihimi yaptım 3. tercihime yerleştim.Ama ben illaki ya 1. yada 2. tercihimin olmasını istiyorum onun içinde ek tercih diye bir şey varmış ben şimdi ek tercih yapaibliyormuyum ? duyduğuma göre eylül ortası yapılıyormuş ben şimdi kazandığım...
  10. grimlex

YKS TERCİH ACİL YARDIM

hocalar sorun eşit ağırlık sayısal faln bölüm seçmişiz ondan ben ayt de barajı geçemediğim için hata aldım cahillik işte dfbf.Puanımın yettiği kadar açıktan okuyacağım için pek bölümde yok bana hitap eden artık hangisi tutarsa okuycaz inşallah ama en baştaki tutar yardımlarınız için teşekkür ederim
  11. grimlex

YKS TERCİH ACİL YARDIM

komple atıyorum 1629232619 1629232664 puanım ve sıralamam 214,73120 1.234.055 1629232733 şuan kafam yeni bastı acaba bu bölümler ayt ile mi tercih yapılıyor ben tyt seçiyorum
  12. grimlex

YKS TERCİH ACİL YARDIM

1m300k küsür çok yakın olanlarımı yazmam gerekiyor hocam yazdığım bölümler yönetim bilişim sistemleri açıköpretim
  13. grimlex

YKS TERCİH ACİL YARDIM

Dostlar tercih yapıcam kuzenimle ayarladık işte yüksek puandan düşüğe doğru falan başvuru kontrol ve önzilme yazısına tıklayınca uyarı diyor işte 3-4-5-8 falan bölümlere puanınız yetmemektedir tarzında bir şey deyip tercih yaptırmıyor istediğim yeri yazabilmem gerekiyor lütfen yardım edin kaldı 2...
  14. grimlex

ailem bana sen okumazsın diyor ne yapmalıyım?

sözel kesinlikle bom boş tabi bilen kişiye ayrı ama meslek fazlalığı için sayısal ve eşit güzel tercih olur çok ders çalışmayı sevmiyorlarsa full tyt çalışıp güzel yer kazanılır bence ben bişey bilmeden girip 220 aldım bana göre çok iyi
  15. grimlex

türkiyede iki yol var hocam ya okuyacak harbi teşkolu bir mesleğin olucak.yada ticarete atılıcan meslek yapıcan.ikinci yol herkesin iğrenç gözle baktığı yoldur.ilk yolun en büyük sıkıntısı 4 sene 6 sene okuyup asgari ücret almaktır saygılar 1627838061 eskiden zaten okuyan azdı üniversiteyi ve...
  16. grimlex

19 yaşındayım kaynak işinde çalışıyorum.2 sene önce bahçemizdeki 2 odalı eve büyük bir atölye kurdum.Kaynaktan ahşap işine elektrik işine ne varsa öğrendim kendimce.Şimdide bir usta yanında çalışıp kendimi geliştirip belge alıcam.
  17. grimlex

cahillikten hocam başka bir açıklaması yok matematik bilmiyorum yapamıyorum diye yoldaki bok gibi bakı bana herkes ama çok şükür kurtuldum artık
  18. grimlex

Banada dediler ama okullar özel dersler bi şeye yaramadı.Şuan artık demiyorlar çünkü ailem kafası değişti ailemin değil aslında sadece babamın değişti elim tamirat işlerine çok yatkın elektrik kaynak telefon vs vs gidiyor.Üni sınavınada girdim çıktım aldım 220 puan bi üni yazar açıktan okurum...
  19. grimlex

Üniversite Okumalı mıyım ?

zaten bende olamam elimde kolumda yara izleri var .( maga be
  20. grimlex

Üniversite Okumalı mıyım ?

yok hocam estafurullah ama yani imkanı olan harbi durmasın inşllah allah herkese nasip eder elimde benim kaynakçı elektrik vs diplomalarla olaraya gitsem çok iyi iş bulurum diye düşünüyorum ama ingilizcede sıkıntı değil sıkarız totoyu öğreniriz ama nasıl gidicez kalma izni çalışma izni hiç...
Top Bottom