Neler Yeni

Üniversite Okumalı mıyım ?

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Hava subay olmak kolay değil hava harp okuluna giren herkesi de pilot olarak seçmiyorlar çok elenen oluyor kusursuz olmak lazım. Askerlik herkese göre değil gerçekten istiyorsa tercih etmeli.
zaten bende olamam elimde kolumda yara izleri var .( maga be

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
yok hocam estafurullah ama yani imkanı olan harbi durmasın inşllah allah herkese nasip eder elimde benim kaynakçı elektrik vs diplomalarla olaraya gitsem çok iyi iş bulurum diye düşünüyorum ama ingilizcede sıkıntı değil sıkarız totoyu öğreniriz ama nasıl gidicez kalma izni çalışma izni hiç bilmiorum o işleri
ünide gideceksin erasmus'a sonra yazları work and travel yapıcaksın. bu şekilde 3-4 ülke girip çıksan her türlü çalışma iznide çıkar

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Okuyun okulu mutlaka.

Basrii

80+ Bronze
zaten bende olamam elimde kolumda yara izleri var .( maga be
Ben şuan elektrik elektronik 3. Sınıf öğrencisiyim ve şahsen üniversite okumak da şiddetle isterim. Zaten üniversite okumak bir nevi artık son noktayı koymak gibi. Bedaş gibi bir firmada üniversite mezunu rahatlıkla çalışabilir ve gerçekten yükselir ama ingilizce şart tabi...

Rich Kedy

80+ Bronze
Malum bugün üni sınavı vardı girdik yaptık sonuçları bekliyecez ama kafamda bi yandan okumamak var bi yandanda okusammı düşüncesi kafamı tırmalıyor.Şimdi şöyle elektrik işinden dibine kadar anlıyorum bir iş yerine girip çalışabilirim veya telefon tamirinide yapabiliyorum buda bir altarnetif ahşap işi demir işi kaynak işi bu işlerdende anlayıp yapabiliyorum.Kısaca sök tak işlerinin hepsinden neredeyse anlıyorum.Üni sınavından da öle süper bölümler tutturamam.Sizde bir yere girip çalışmak mı mantıklı oksa üni okumak mı mantıklı yada başka bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Oku, hiç yoktan yanında diploman olması için oku, ama okurken İngilizce öğrenmeye çalış ve öğrenebiliyorsan bir tane daha dil öğren sık dişini biraz ve yurtdışına çık.

Top Bottom