Arama sonuçları: *

• Users: inkodes
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. inkodes

Aralık İçin Bu Netler Nasıl?

şöyle söyleyeyim netlerin güzel benim bundan biraz daha yüksekti ama mevzu şu sen bu netleri ne kadar daha artırabilecen bu netleri yaparken hayvanm gibi calısıp zorlandın mı yoksa rahat mıydın mevzu bununla alakalı eğer ben bunu yaparken öyle aylarca calısmadım daha calısmadıgım bussuru ayt...
  2. inkodes

AYT Fen Kaynak Önerisi

Valla cozmedim bilmiyorum
  3. inkodes

YKS Sayısal İlk 1K İTÜ Bilgisayar

sıfırdan 5 6 sene sürer kardeşim sence boş çar mı bu fen lisesindeki bebeler düzenleme: anlık olarak biraz sert yazdım sanırım ama anlatmak istediğim insanlar hem bu işe yatkın oluyorlar yıllarca çalışıyorlar hayatları okul oluyor anca giriyorlar ya da giremiyorlar yks say ilk 1000 için...
  4. inkodes

AYT Fen Kaynak Önerisi

tam hatırlamıyomda cok asırı virgül mevzusu yoktu 11 kimyanın hesaplamalı sorularını aşırı tekrarlamış otursun diye bence o kısım hariç otur çöz 1728412015 emin ol çok farketmez hocam çalış da kaynak bi yere kadar farkeder mevzunun aslını anladın mı tamamdır 1728412065 kaynak arama işine cok...
  5. inkodes

AYT Fen Kaynak Önerisi

Kimyada Aydın'a bakabilirsin ama sayısal hesabı abartılı zaman kaybı olan sorularını atla Bioda kesinlikle palme Fizikte elindeki kaynaklar güzel onlardan sonra 3d çözülür emin ol abartı biseyi yok al çöz
  6. inkodes

Diş Hekimliği sene kaybı olmadan yatay geçiş

var birazdan yazarım 1727190137 bunun en rahat versiyonu yks puanıyla tekrar tercih yapmak gidecegin yerin puanı tutuyorsa oraya gidebiliyosun eger iki fakülenin dersler tutuyorsa sene ortasında da gidebilirsin tutmuyorsa sene bitince tam vakıf degilim ama oldugunu bilmen arastırman icin iyi bi...
  7. inkodes

Üniversite İçin Bölüm Tercihi

Bence önyargılısın ve doktorluk mesleği hakkında yeterli bilgiye sahip değilsin. Hiç değilse tıbbın uçsuz bucaksız bussuru alana ayrıldığını biliyor olman lazım ve emin ol her birinin çalışma şekli farklı .Yok osu kokuyor bilmem ne bunları istemeyen kişiler için de bussuru alanı var tıpın. Hadi...
  8. inkodes

YKS için geç mi kaldım?

başta yavaş başlamak gerekiyor o doğru ama 8 saat hic hayal degil 8 saat calıstıgım günler rahat oluyordum ben 11.5 görmüşlüğüm var kendinize limit koymayın elinizden gelenin üstüne cıkmaya calısın arkdaslar
  9. inkodes

Sizce sıralamam yeterli mi?

var bence
  10. inkodes

YKS için geç mi kaldım?

Dört dörtlükler iyi 3 adımlara çok guvenmiyom
  11. inkodes

YKS için geç mi kaldım?

olur ya cok takma bu tyt feni genel denemelerde bile baya bi soru cozuceksin zaten su dort dortlukler sende var mı
  12. inkodes

YKS için geç mi kaldım?

ayt mat icin orası yeterli degil elindekilerden sonra cozecegin seyler daha sonraki aylarda lazım olucak acelesi yok tyt mattan bıyıklıyı sevdiysen devam et eyvallah ama soru bankasıyla zaman kaybetme sadece anlamadıgın oturmayan konuları coz cunku cok konu var zaten ve basit basit konular ben...
  13. inkodes

YKS için geç mi kaldım?

Dostum öncelikle az çok demeden çalışman lazım çalışmadan çalışmayı öğrenemezsin 1.si buydu ne olursa olsun çalışacağız 2.si madem şuan temel sıkıntısı yasiyorsun ilk bı bıyıklı matematikten 10gunluk kampı uygulayabilirsin ama bu kadar yavaş gitme bence sen de üstüne birşeyler koymaya çalış...
  14. inkodes

YKS için geç mi kaldım?

Sabah bana tekrar ulaş sana yardımcı olayım
  15. inkodes

YKS için geç mi kaldım?

100k icin asla gec kalmadın kral sana tavsiyem cok fazla nasıl ders calısılır program vs videosu izleme kendi yolunu cizmeye calıs bide eyüpbden şaşma
  16. inkodes

Tyt ayt matematik kamp önerisi

tyt kimya meschemyden bi kez dinle orbital tyt kimya coz tamam tyt fizikte uzun ve kapsamlı istersen vip ve özcan aykın kısa istersen fizikle barış kitap olarak 3d tyt fizik süperdir tyt bio dr biolojiden dinle palme tyt bio çöz tyt mat 3d tyt vdd den ilerle başka kitaba gerek yok deneme çöz...
  17. inkodes

Önü en açık mühendislik

çok bilmiyom da benim okulda ilk3kya girip mühendislik yazanlar genelde eee yazmıs. boş tercih yapacagını düşünmüyorum bu arkadaşlarımın
  18. inkodes

TYT'de nasıl bir yol izlemem gerekir?

valla cok bilmiyorum o kısmını
  19. inkodes

TYT'de nasıl bir yol izlemem gerekir?

başlangıçta sıfır risk paragraf kitabının şöyle bi yarısını falan günlük giderek çöz sonra denemelere aban(bilgisarmalı öneririm 345 iidir) paragraf tamam dil bilgisini de ytden 1 kez dinle biraz soru cozumu izle trden 30 net geldi bile matematik adına tyt vdd den gidip üstüne bilgisarmalı...
  20. inkodes

Sıralamam ve puanım daha iyi olmasına rağmen üniversiteye gidemedim ?

Ben de sende bı hata bulamadım eğer değişme vs yoksa ÖSYM ile iletişime geç
Top Bottom