Neler Yeni

Aralık İçin Bu Netler Nasıl?

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
şöyle söyleyeyim netlerin güzel benim bundan biraz daha yüksekti ama mevzu şu sen bu netleri ne kadar daha artırabilecen bu netleri yaparken hayvanm gibi calısıp zorlandın mı yoksa rahat mıydın mevzu bununla alakalı
eğer ben bunu yaparken öyle aylarca calısmadım daha calısmadıgım bussuru ayt konusu var diyosan önün acıktır günde 8 10 saat giderek 10k bile yapabilin her şey sana bağlı
bu arada yks24 6k say

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmed Efe
şöyle söyleyeyim netlerin güzel benim bundan biraz daha yüksekti ama mevzu şu sen bu netleri ne kadar daha artırabilecen bu netleri yaparken hayvanm gibi calısıp zorlandın mı yoksa rahat mıydın mevzu bununla alakalı
eğer ben bunu yaparken öyle aylarca calısmadım daha calısmadıgım bussuru ayt konusu var diyosan önün acıktır günde 8 10 saat giderek 10k bile yapabilin her şey sana bağlı
bu arada yks24 6k say
Daha lti hiç bilmiyorum. Dizi, logaritma, trigo falan daha hiçbir ayt konusunu bitirmedim. 11'den hatırladıklarım ve bu sene biraz gördüklerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Utkan Bera Kabasakal
12 sayısal. İyi bir yerlere gelenler Aralık kasım netleri nasıldı?
Alıntıyı görüntüle
Tyt sağolsun iyi bir yerlere gelmemi engelledi fakat sağlam ayt > sağlam tyt. Ben bu sene yerleştim, ayt matematik bütün sıralamayı yeniden yazar. (400k tyt gelmesine rağmen 100k sayısal yerleştirme geldi)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha lti hiç bilmiyorum. Dizi, logaritma, trigo falan daha hiçbir ayt konusunu bitirmedim. 11'den hatırladıklarım ve bu sene biraz gördüklerim
Bu durumda tyt denemeye dönüp sadece ayt kasmanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mehmed Efe
Tyt sağolsun iyi bir yerlere gelmemi engelledi fakat sağlam ayt > sağlam tyt. Ben bu sene yerleştim, ayt matematik bütün sıralamayı yeniden yazar. (400k tyt gelmesine rağmen 100k sayısal yerleştirme geldi)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durumda tyt denemeye dönüp sadece ayt kasmanı öneririm.
TYT'yi ben de sevmiyorum. Bugün 92,75 yaptım suparada ama mat 23 geldi. Aytde çalıştığımın karşılığını çok daha rahat alabiliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Utkan Bera Kabasakal
TYT'yi ben de sevmiyorum. Bugün 92,75 yaptım suparada ama mat 23 geldi. Aytde çalıştığımın karşılığını çok daha rahat alabiliyorum.
Deneme sonuçlarınızı türkiye geneli olanları veya artık kökleşmiş yayınların denemelerine göre değerlendirin. Asla tek denemede moraliniz düşmesin. Ben sınavdan 1 ay önce ayt matematikte 3.5 net yaptığımı biliyorum. Yıkılmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,461
Üyeler
164,015
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom