Arama sonuçları: *

1. mert savage

Lisede Hangi Bölümü Seçmeliyim?

sozel ve esit agirligi ne yapacaksiinki sayisal yogunlass
  2. mert savage

KYK borç ödeme hakkında

bnm ablam aldı 30k ile 35 arasında var
  3. mert savage

KYK borç ödeme hakkında

35k max
  4. mert savage

yks sınava giriş belgesi

Sınavda başarılar dilerim.
  5. mert savage

Mühendislik okumak için sayısal mı seçmem gerek ?

tamam aklımdaki sorular cevaplandı teşekkür ederm iyi gclr
  6. mert savage

tamam şimdi anladım sayısal ağırlıklı olacak sınavlarımın birkaçı da sayısal olacak peki son olarak üni sınavı naısl olcak mesela sayısal diyo sözel diyo falan filan 3 tane sınava mı giricem ben ? her dal için lise de sayısal seçtiğim için üni sınavında sayısal sınav olucam demi
  7. mert savage

anlamadımmmmmm korona dan dolayı liseye pek hakim değilim gitmediğim için göreceğim dersler sadece sayısal olmayacak mı
  8. mert savage

hmm anladım mühendislik bölümlerinin çoğu hatta hepsi sayısal istiyormuş peki seçtikten sonra ne oluyo sayısal seçenlerle mi okuyorum ? artık sözel dersleri görmeyecek miyim ?
  9. mert savage

anadolu lisesi obp puanla girdim
  10. mert savage

eşit ağırlık sayısal sözel onları diyorum bunlar neye göre seçiliyor ünide okuyacağım bölüme göre mi ? diyelim sözel seçtim ünide sözel sınavınamı giricem sayısal giremezmiyim meslek l değilim
  11. mert savage

lisede bölüm seçmenin ne önemi var o zaman anlamadım
  12. mert savage

ea seçersem ünide yazılım mühendisliği okuyamicak mıyım CEVAP ALAMAZSAM YARIN HORTLATICAM DURUM CİDDİ FENA TAKILDI AKLIMA
  13. mert savage

Lise 9 a gidiyorum seçim yaptığım zaman neye göre yapacağım anlamadım ea seçmek istiyorum zor olmaması için ama istediğim bölümleri okumak için sayısal seçmem zorunlumu ? İSTEDİĞİM BÖLÜMLER YAZILIM BİLGİSAYAR VEYA TEKNOLOJİ ALANINDA MÜHENDİSLİK ea seçsem mühendislik bölümüne gidemezmiyim ünide...
  14. mert savage

Hangi liseyi tercih etmeliyim?

84 OBP ile normal bir anadolu lisesine rahatlıkla girersin oturduğun semt neresi ona göre lise söyliyim ayrıca futbolcu nasıl olacaksın ki ?
  15. mert savage

kazançlı bir meslek için ne okumam lazım

öyle deme lütfennnnnnnnnnnnnnn çok çalışmayan birisiyim fiziğim iyi matematiğim kötü sayısal seçmek istiyorum ve zorundayım da ne dersin buna
  16. mert savage

kazançlı bir meslek için ne okumam lazım

matematiğin ve diğer sayısal derslerin nasıl ? sayısal zormu ?
  17. mert savage

Spor Lisesine Gitmek Mantıklı mı?

16 yıl boyunca okuduktan sonra en fazla asgari ücretle çalışçan zaten en azından spor lisesine gidip hayallerinin peşinden koş ytd .
  18. mert savage

İngilizce psikolojimi bozdu

fiyatı ne kadar dı hangi il
  19. mert savage

istanbuldaysa söylermisin lütfen bende gideyim o hocaya yeri nerede falan fiyatı gibi gibi
  20. mert savage

Öğrenmeye çalıştığın dili sana hatırlatacak şeyler lazım yabancı şarkı dinle altyazısı ingilizce olan diziler izle sonuçta b1 seviyesinde ingilizcen var anlayacağını düşünüyorum. yabancı insanlarla ingilizce konuş böylece unutmazsın
Top Bottom