35k maxBeyler son kredi ödemesini bu ay aldım ve mezun oldum. Toplam bana ödenen fiyat 23.415 lira görünüyor e devlette. Geri ödeme 2 sene başlıyor. Tahmini toplam ne kadar öderim geciktirme faizi yemezsem.
ablamda aldı oda yatırım yapıyo 500 er tl den sende keşke öyle bişey yapsaydınBeyler son kredi ödemesini bu ay aldım ve mezun oldum. Toplam bana ödenen fiyat 23.415 lira görünüyor e devlette. Geri ödeme 2 sene başlıyor. Tahmini toplam ne kadar öderim geciktirme faizi yemezsem.
Bro ben çoğu parayı bilgisayara yatırdım şuan 25 bin liralık sistemim var. Parasız kalırsam satar borcu öderim zaten. Ama ödeyeceğim toplam miktarı bilmiyomablamda aldı oda yatırım yapıyo 500 er TL den sende keşke öyle bişey yapsaydın
Bankalardan yapılandırma mi yap diyon yani anlamadıgim kadarıylaToptan kapatırsan 3-4bin indirim oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Eğer elinde kapatıcak kadar paran yoksa kredi çek direk kapat hepsini.
Krediyi ödemiş olursun, böylece daha karlı olur
***Anladığım***Bro ben çoğu parayı bilgisayara yatırdım şuan 25 bin liralık sistemim var. Parasız kalırsam satar borcu öderim zaten. Ama ödeyeceğim toplam miktarı bilmiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bankalardan yapılandırma mi yap diyon yani anlamadıgim kadarıyla
Toplam borcu geciktirmeden hemen kapatırsan 3-4bin₺ indirim oluyordu.Bro ben çoğu parayı bilgisayara yatırdım şuan 25 bin liralık sistemim var. Parasız kalırsam satar borcu öderim zaten. Ama ödeyeceğim toplam miktarı bilmiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bankalardan yapılandırma mi yap diyon yani anlamadıgim kadarıyla
Hangi banka verir ki öyle atanmadan. Pdr okudum daha kpssye giricem felan süreç uzunToplam borcu geciktirmeden hemen kapatırsan 3-4bin₺ indirim oluyordu.
Benim demek istediğim kredi çek borcuna göre.
Sonra aylık olarak krediyi ödersin.
KYK'ya aylık ödeme yapmaktan daha karlı bir işlem olur.
Biraz araştırma yap bro bildiklerim bu kadar.Hangi banka verir ki öyle atanmadan. Pdr okudum daha kpssye giricem felan süreç uzun
Hesapkurdu.com doğru hesaplıyor diye biliyorum oraya yıl ay girerek bakar mısınBeyler son kredi ödemesini bu ay aldım ve mezun oldum. Toplam bana ödenen fiyat 23.415 lira görünüyor e devlette. Geri ödeme 2 sene başlıyor. Tahmini toplam ne kadar öderim geciktirme faizi yemezsem.
Devletin sana geçirmeye çalıştığı eğitim kredisiheryerde görüyorum kyk borcu nedir ?