Neler Yeni

kazançlı bir meslek için ne okumam lazım

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Tm seçip hukuk okumanı tavsiye ederim geç kalmışsın

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
hayırlısı be gülüm, ben bir daha aynı imkan verilse 15 yaşında sanayide çalışırdım şuanda bi oto kaporta ustasının aylığı 10-15bin yerine göre daha da değişir motor ustası her zaman iş yapar bu meslek sanayi esnafı büyük paralar kaldırıyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
hayırlısı be gülüm, ben bir daha aynı imkan verilse 15 yaşında sanayide çalışırdım şuanda bi oto kaporta ustasının aylığı 10-15bin yerine göre daha da değişir motor ustası her zaman iş yapar bu meslek sanayi esnafı büyük paralar kaldırıyor
İyi güzel anlatıyorsun da. Hadi düşük bir ihtimal o paraları kazansın diyelim. Bu mesleği hayatı boyunca yapmak isteyecek mi?

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
arkadaşlar 2 yıl sonra üniye geçeceğim kazançlı bir meslek için iş imkanı bulunan bir şey okumak istiyorum ne okumalıyım
tr devlet büyükleri bizim zorla sayısal veya ea hukuk tarzı şeyler okumamızı istediğinden dolayı hayallerimiz biraz zor lakin iş imkanı olarak tıp ve sağlık bölümünün önü mühendisliğe göre daha açık ama kendi ilgi alanınıza yönelirseniz bunlara göre çok daha iyi şeyler kazanırsınız

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
İyi güzel anlatıyorsun da. Hadi düşük bir ihtimal o paraları kazansın diyelim. Bu mesleği hayatı boyunca yapmak isteyecek mi?
ben şuanda istemediğim bir mesleği yapıyorum hayatta kalmak için hayatım boyunca bunu yapmak zorundayım yani öyle ya da böyle herkes istediği işi yapamiyor zaten ama piyasada bu sanayi işinde para çok onu anlatmak istedim

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Çalışırsan zor değil.
öyle deme lütfennnnnnnnnnnnnnn
çok çalışmayan birisiyim
fiziğim iyi matematiğim kötü sayısal seçmek istiyorum ve zorundayım da ne dersin buna

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
arkadaşlar 2 yıl sonra üniye geçeceğim kazançlı bir meslek için iş imkanı bulunan bir şey okumak istiyorum ne okumalıyım
makina mühendisi dayım yapıyor vastaşta iyi para alıyor bende makina mühendisi olmak istiyorum meslek lisesinden mezun olmuştu 2+4 yıl üniversite okudu makina üzerine

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
sizin iyi maaş dediğiniz ayda 8 10 bin lira ise seçin arkadaşlar mühendisliği ama yerli firmalarda çalışmaya gayret edin kurumsal firma diye yabancı ortaklı firmalarda takılı kalmayın benim gibi

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Kaptan iyidir. Mühendislik okusan, baş mühendis olana kadar emekliliğin gelir.

Top Bottom