matematiğin ve diğer sayısal derslerin nasıl ?Bende 11'e geçtim, Yazılım veya PC mühendisliği okumayı düşünüyorum
Sayısalı seçtim.
Çalışırsan zor değil.matematiğin ve diğer sayısal derslerin nasıl ?
sayısal zormu ?
İyi güzel anlatıyorsun da. Hadi düşük bir ihtimal o paraları kazansın diyelim. Bu mesleği hayatı boyunca yapmak isteyecek mi?hayırlısı be gülüm, ben bir daha aynı imkan verilse 15 yaşında sanayide çalışırdım şuanda bi oto kaporta ustasının aylığı 10-15bin yerine göre daha da değişir motor ustası her zaman iş yapar bu meslek sanayi esnafı büyük paralar kaldırıyor
tr devlet büyükleri bizim zorla sayısal veya ea hukuk tarzı şeyler okumamızı istediğinden dolayı hayallerimiz biraz zor lakin iş imkanı olarak tıp ve sağlık bölümünün önü mühendisliğe göre daha açık ama kendi ilgi alanınıza yönelirseniz bunlara göre çok daha iyi şeyler kazanırsınızarkadaşlar 2 yıl sonra üniye geçeceğim kazançlı bir meslek için iş imkanı bulunan bir şey okumak istiyorum ne okumalıyım
ben şuanda istemediğim bir mesleği yapıyorum hayatta kalmak için hayatım boyunca bunu yapmak zorundayım yani öyle ya da böyle herkes istediği işi yapamiyor zaten ama piyasada bu sanayi işinde para çok onu anlatmak istedimİyi güzel anlatıyorsun da. Hadi düşük bir ihtimal o paraları kazansın diyelim. Bu mesleği hayatı boyunca yapmak isteyecek mi?
öyle deme lütfennnnnnnnnnnnnnnÇalışırsan zor değil.
makina mühendisi dayım yapıyor vastaşta iyi para alıyor bende makina mühendisi olmak istiyorum meslek lisesinden mezun olmuştu 2+4 yıl üniversite okudu makina üzerinearkadaşlar 2 yıl sonra üniye geçeceğim kazançlı bir meslek için iş imkanı bulunan bir şey okumak istiyorum ne okumalıyım