Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

OKULU BIRAKMALI MIYIM?

son sınıfta olmasan neyse derdim de son sınıftasın bitir diploman al sonra kafan rahat olur.
  2. oğuzhan18

SINIFTA KALIYORUM LÜTFEN CEVAP VERİN

müdür ve müdür yardımcıları yardım etmiyorsa işin zor aranın iyi olduğu öğretmen varsa olayı ona anlatıp yardım istemelisin bence.
  3. oğuzhan18

Yarın 3.kez direksiyon sınavına gireceğim sınavda neler yapmamı önerirsiniz?

herkes gibi sende pedallara basarak yapmaya çalışacaksın. Eğitimde zaten ders verdiler sana gerisi heyecanına kalmış.
  4. oğuzhan18

12. Sınıfta kalmak ileride bi soruna yol açar mı?

senin okul okumanın amacı sadece o diplomayı almak bunun dışında dışardan hiç birşeyden etkilenmezsin ben lisedeyken sakallarımı kesmediğim için 3 tane tutanak ve savunma yazdım rehberlikçiye gönderdiler seni başka okula göndercez böyle yapcaz dediler sonuç sıfır malesef. biraz ürkek olma yeter.
  5. oğuzhan18

Lise Mezunu Asker Rütbesi

6 ay için er olarak başlıyorsun piyade çıkabilir komando çıkabilir muhabereci topcu vb. bir sürü benzetme var bunlar önemli şeyler deyil gittiğin yerin düzeni ortamı önemli rütbesiz oluyorsun. belirli süre geçince üst devreler gidince aralarınızdan onbaşı çavuş seçiyor komtan yalandan sınav...
  6. oğuzhan18

Okumak istemiyorum okulu sevmiyorum

herkes zamanında illaki yaşımıza göre okulu bırakmak istemişizdir. önemli olan bıraktıktan sonra bir planın var mı eyer yoksa seve seve o okula gidiceksin en kötü liseyi bitirmen gerekir. yaşın genç saygı duyarım ama bunun ileriside var.
  7. oğuzhan18

Askerlikmi polislikmi?

Sınıflandırma olarak jandarma olabiliyorsa jandarma rahat oluyor.
  8. oğuzhan18

Askerlikmi polislikmi?

Babam 34 senedir asker kesinlikle polis
  9. oğuzhan18

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

burda tavsiye vermekten ziyade ozaman ailenle konuşup okul değiştirebiliyorsan ilk çare bunu yapmak gerekir.
  10. oğuzhan18

o yollardan bende geçtim kardeşim burası lise fen lisesi gibi herkes hocaya yalakalık yapmak için en öne oturmak istemez. herkes kendi kafasında takılır ama kendine bir yol bulmanı isterim başka okul yoksa senin için kötü düşüncelere kapılıyorum. 1695675793 arkadaş kendi eski konuştuğu...
  11. oğuzhan18

kendini yalnız hissettiğinde bir konu üzerine konu açıp sohbet edebilirsin ama bir süre sonra buda yararı olmayabilir hiç mi düzgün kız olsun yada erkek olsun denk birisi yokmu.
  12. oğuzhan18

sigara içiyorlar diye yada dersi kaynatıyorlar diye bu insanlar kötü kişiliğe sahip mi oluyorlar acaba ? lise dediğin yerde en mutlu zamanını geçirmek için birşeyler yapması gerek ama sınıfı gerçekten az ve arkadaşı uzaktan gözlemler sonucunda çok zorluk çekeceği ortada intihar gereksiz böyle...
  13. oğuzhan18

çok kapanık birisin tahminimce kendi kafamda takılayım kimseye ihtiyacım yok kafasındasın bence bu tripten çık her şey okumak deyi biraz sosyalleş lütfen yanlış anlama beni.
  14. oğuzhan18

elektronik ehliyet sınavı hakkında sorularım

öncelikle heyecan yapmana gerek yok eyer gittiğiniz yer uzaksa 30 dk öncesinden orda olabilirsiniz erkenden gitmenize gerek yok. sınav süresi başladığında almazlar çünkü polislerde orda olacak 1 yada 2 tane olur içeri girerken üstünüzü arıyorlar çünkü bir sivil sizi arıyamaz.
  15. oğuzhan18

elektronik ehliyet sınavı hakkında sorularım

1. gittiğin yerde dolaplar olcak o dolaplara herşeyini bırak anahtarı oluyor üstüne alıyorsun anahtarı. 2.sınavın bitince kapının dışında makine olcak tc yazınca yeşil yanarsa geçtin kırmızı yanarsa kaldın puanında yazar. 3.geçemezsen 2 hafta yada tam 1 ay içinde 4 defa sınava tekrar...
  16. oğuzhan18

Yarın Arapça sınavım var ve tek bir harf bile bilmiyorum

Bütün derslerin iyiyse takma bu kadar sınıfı geç yeter
  17. oğuzhan18

Agalar lisede devamsızlık silinyor mu?

Müdür yardımcısı ile aran iyiyse bile siliniyor bizim hoca tatlı hastasıysı alırdık sonra 2 gün izin sabah akşam pes oynardık
  18. oğuzhan18

Üniversitede kavga oluyor mu

Kavga kaçınılmazdır yaptığın hareketler yada yapmaman gereken şeyleri yaparsan o seni gelir bulur.
  19. oğuzhan18

12.sınıfa geçicem ama sorumluluk sınavını geçemiyorum

ahh ahh anılarım aklıma geldi 9. dil anlatımdan sorumlu olarak geçmiştim taa 12. sonunda mezun olcağım zaman vermiştim duygulandırdın beni :D
  20. oğuzhan18

12.Sınıflara devamsızlıktan kalma yok.

yıllardır böle 12. sınıfta bırakma diye bir şey yok.
Top Bottom