Neler Yeni

Agalar lisede devamsızlık silinyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
İlk haftalardan bi 5 gün gitmedim hocam dilekçe verip siliniyor mu?
Bi arkadaş silinmiyor lisede demişti doğru mu bu?

NespaY

80+ Silver
Silinmiyor, devamsızlık sildirme diye bir olay yok sadece özürlü devamsızlığa geçirebilirsin o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

Eğer devamsızlık sildirme diye bir olay olsaydı toplamda 30 gün devamsızlık sınırı diye bir kural olmazdı.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Silinme değil de raporluya aktarılıyor olması lazım, bizde öyle yapıyorlardı. Normali silip raporlu devamsızlığa aktarıyorlardı.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Müdür yardımcısı ile aran iyiyse bile siliniyor bizim hoca tatlı hastasıysı alırdık sonra 2 gün izin sabah akşam pes oynardık

ReDanger

80+ Bronze
Devamsızlık sildirmek diye bir şey yok. Ben geçen sene sırf bu yüzden sınıfta kalıyordum sadece devamsızlığımı nöbetçi yaptılar bu sayede sınıfta kalmadım. Yanlış bilgilendiren arkadaşlar acaba nerden duyuyorsunuz böyle yalan bilgileri.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bizim okulda bazılarını siliyorlar... Anladın sen benim devamsızlıklarımı silmedi mesela geçen sene

Devamsızlık sildirmek diye bir şey yok. Ben geçen sene sırf bu yüzden sınıfta kalıyordum sadece devamsızlığımı nöbetçi yaptılar bu sayede sınıfta kalmadım. Yanlış bilgilendiren arkadaşlar acaba nerden duyuyorsunuz böyle yalan bilgileri.
Yok knk torpil varsa hiç sıkıntı yok

ReDanger

80+ Bronze
Bizim okulda bazılarını siliyorlar... Anladın sen benim devamsızlıklarımı silmedi mesela geçen sene

Yok knk torpil varsa hiç sıkıntı yok
Reis devamsızlık sildirme diye bir şey yok. Ama torpil diyosun sen, torpille doktor olan tanıyorum. Torpille yapılmayacak hiç bir şey yok.

multazar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Kadem
kanka ben babamla gitmiştim, gelmediği günler benimleydi haberim vardı vs deyince siliniyor ama sana tavsiyem ( üniversite okuyorum ve daha suana kadar hiç devamsızlık yapmadım yapmayı da allah nasip etmesin, ciddi ders kaybı ve hocalarla yüz alışıldığı için tavsiyem okula düzenli gidip aranın kötü olduğu hocayla konuşup aranı düzeltmek. ben lisede edebiyat hocam yüzünden gitmiyordum hayatı bana zehir ediyordu şimdi düşünüyorum ne kadar çocukça, konuşarak anlaşamayacağın kimse yok okulda. üslûbuna dikkat et, yeter.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Reis devamsızlık sildirme diye bir şey yok. Ama torpil diyosun sen, torpille doktor olan tanıyorum. Torpille yapılmayacak hiç bir şey yok.
Sildirme olmasada

Okulun son 2 haftası biz gelmicez diyip gerçekten yok yazılmayan vardı biz enayi gibi son hafta gitmeye mahkûmduk

son haftada almamışlar yoklama zaten bazı hocalar var mesela geçen biri düdük çalıyordu arama yaptı hoca 2 tane çocuğun dersi iyi olduğu için bu yapmaz vs dedi düşük alanların üstünü terörist arar gibi aradı insanlık bu, notla ne alakası var yani

ReDanger

80+ Bronze
Sildirme olmasada

Okulun son 2 haftası biz gelmicez diyip gerçekten yok yazılmayan vardı biz enayi gibi son hafta gitmeye mahkûmduk

son haftada almamışlar yoklama zaten bazı hocalar var mesela geçen biri düdük çalıyordu arama yaptı hoca 2 tane çocuğun dersi iyi olduğu için bu yapmaz vs dedi düşük alanların üstünü terörist arar gibi aradı insanlık bu, notla ne alakası var yani
Aynen aga. Başka bi arkadaşın 47 günü vardı benim 33 günüm. Onunkini ilk gidişinde sildiler benimkini silmek için 1 ay uğraştık. Sordum müdüre onun notları iyi dedi. Çok saçma kişiler "eğitimci" oluyor çok saçma.

Top Bottom