Direk açıklanıyor oradayarın ehliyet sınavım var.telefonu sınav merkezinde bırakabileceğimiz yer var mı?sınav biter bitmez sonuç açıklanıyor mu?sınavda başarısız olursam birdahki sınav ne zaman?
telefon bırakma yeri vardı ama yere göre değişir tedbirli ol sınav tüm herkesin bittiği an öğrenirsin bir dahaki sınav hakkında bilgim yok fakat ekstra ücreti var sanırımyarın ehliyet sınavım var.telefonu sınav merkezinde bırakabileceğimiz yer var mı?sınav biter bitmez sonuç açıklanıyor mu?sınavda başarısız olursam birdahki sınav ne zaman?
ehliyet daha sık olabilir direksiyon ayda 2ayda bir sınav oluyor sanırım demi?
Sınav yerinde genelde emanetçiler oluyor oraya bırakabilirsin, evet sınav hemen açıklanıyor,son soru hakkında bilgim yokyarın ehliyet sınavım var.telefonu sınav merkezinde bırakabileceğimiz yer var mı?sınav biter bitmez sonuç açıklanıyor mu?sınavda başarısız olursam birdahki sınav ne zaman?
hocam sınav 19.15te.o an sınav merkezinde,ösym gibi kapıları kilitleyip almama durumu var mı?bir saat erken gideceğim ama bugün otobüse bindim giderken arızalandı dönerkende yol kapalıydı.yarında konser olacak biraz tedirginim.sıkıntı çıkar mı?1. gittiğin yerde dolaplar olcak o dolaplara herşeyini bırak anahtarı oluyor üstüne alıyorsun anahtarı.
2.sınavın bitince kapının dışında makine olcak tc yazınca yeşil yanarsa geçtin kırmızı yanarsa kaldın puanında yazar.
3.geçemezsen 2 hafta yada tam 1 ay içinde 4 defa sınava tekrar girebilirsin sorun yok.
Evet o makine her yerde olmuyor.direk orada açıklanmıyor ama ben sınavdan dönünce yarım saat sonra baktım açıklanmıştı. o makine her yerde olmuyor. orada dolaplar var. telefonunu falan koyuyosun.
e-sınav sonuç sitesinden.Sınav sonuçunu nereden bakacağım?
Garantiye al 30 dk önceden orada ol.hocam sınav 19.15te.o an sınav merkezinde,ösym gibi kapıları kilitleyip almama durumu var mı?bir saat erken gideceğim ama bugün otobüse bindim giderken arızalandı dönerkende yol kapalıydı.yarında konser olacak biraz tedirginim.sıkıntı çıkar mı?
öncelikle heyecan yapmana gerek yok eyer gittiğiniz yer uzaksa 30 dk öncesinden orda olabilirsiniz erkenden gitmenize gerek yok. sınav süresi başladığında almazlar çünkü polislerde orda olacak 1 yada 2 tane olur içeri girerken üstünüzü arıyorlar çünkü bir sivil sizi arıyamaz.hocam sınav 19.15te.o an sınav merkezinde,ösym gibi kapıları kilitleyip almama durumu var mı?bir saat erken gideceğim ama bugün otobüse bindim giderken arızalandı dönerkende yol kapalıydı.yarında konser olacak biraz tedirginim.sıkıntı çıkar mı?